onsdag den 31. juli 2013

Velkommen

Første blog på min nye side, wauw J

Jeg vil faktisk ikke skrive så meget – jeg vil lige lade jer læse ”Om Resten skal nydes” og om de workshops, jeg starter. Så ved I, hvad jeg er ved at sætte gang i, før jeg går rigtigt i gang med at blogge J

Håber mange vil følge med og bidrage med tanker, gode råd, hvad I oplever osv. Jeg ønsker, at det her skal være et ”univers”, der skaber tro, håb, smil og power til alle jer, der – lige som mig – har kæmpet med en spiseforstyrrelse eller andet, der spændte ben for jeres liv.

Velkommen!

12 kommentarer:

 1. Tak Mille, jeg står midt i det og vil følge din blot, i håb om at den kan give mig håb om at der er en anden vej....ses på din blog. Mitzi

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Held og lykke med bloggen igen. Slette lige min oprindelige kommentar for at se hvordan systemet virker. Ja, ja, nysgerrig som altid :)

   Slet
 3. Jeg vil glæde mig til at følge med herinde
  knus og kram herfra

  SvarSlet
 4. dejligt, Mitzi!

  Og tusind tak, Thomas :)

  SvarSlet
 5. Hov, hvorfor forsvandt din kommentar, Thomas?! Jeg slettede den altså ikke!

  Tak til dig også, Tina :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skulle lige se hvad der skete når man slettede sin kommentar :)

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Hej igen Mille.
  Ved ikke om det er ok at skrive her på bloggen, når ikke der er om "efter spiseforstyrrelsen", men midt i det kaos og den ambivalens det er at ville være rask og står over for en længere indlæggelse, hvor jeg det ene øjeblik vil følge behandlingen og det næste er sikker på at jeg aldrig klare det og føler det er ok at dø af sygdommen?

  Jeg syntes det er rart at dele tankerne med nogle, der er voksne, da jeg har vildt ondt af de meget unge mennesker på afdelingen, men ikke rigtig kan realatere mit liv til deres, Jeg har en god uddannelse, et godt job, børn osv, så mine udfordringer er nogle andre, ikke dermed sagt at de er svære, måske tvært i mod. Jeg har jo levet mit liv og oplevet en masse og skal ikke have flere børn, en uddannelse, en kæreste osv.

  Lige nu er jeg stærkt bekymret for at jeg fucker det hele op, når jeg i næste uge skal indlægges igen, jeg har det med bare at pakke og gå, hvis noget går mig imod, og jeg vil jo inderst inde gerne hjælpes og have mit liv tilbage, men det er så uoverskueligt.

  Tak for at jeg må dele det med jer derude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må meget gerne dele, Mitzi!

   Se mit nye indlæg - jeg har lagt din kommentar op :)

   Du må også gerne maile til mig, hvis du har lyst til det: mille@ihdumille.dk

   Slet