onsdag den 7. august 2013

Musik

På vej ud af en spiseforstyrrelse gælder det om at finde de ting, der hjælper dig. Når det er rigtig svært, og det nemmeste ville være at lytte til det destruktive, skal du have forskellige måder at aflede de dumme tanker på. Det kan f.eks. være gennem musik.

Der er ét nummer, som jeg har brugt i mange år til at finde ro (kan ikke huske hvornår jeg hørte det første gang). Og jeg bruger det stadig. Før i tiden – i spiseforstyrrelsen – hørte jeg nummeret med høretelefoner på, når jeg var rigtig urolig/havde angst. Det kunne altid tage toppen af mit kaos indeni. Som om, at når tonerne ramte ind i mit øre, blev jeg på magisk vis en smule mere rolig og kunne tænke mere rationelt, når nummeret var slut.

I dag hører jeg det stadig hver gang jeg enten har brug for at slappe af, eller hvis jeg er ked af det og ikke ved, hvordan jeg håndterer de ked-af-det-følelser. Nummeret har stadig en magisk effekt på mig, selv om jeg efterhånden må have hørt det en million gange!

Nummeret hedder Kissing:

Har du også et nummer, som du hører i specielle situationer? Det kan være, når du er glad, ked af det, såret, er urolig osv.? Hvilken effekt har nummeret på dig?

2 kommentarer:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=Ff39edN94vQ

  Denne hører jeg somme tider, hvis jeg har svært ved at falde til ro/i søvn om aftenen. Og den virker! Jeg har endnu ikke nået at høre den færdig, fordi jeg så er faldet i søvn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk! Så må man jo sige, at den hjælper ;)

   Tusind tak fordi du deler!

   Slet