Jeg har sørme lige bagt mine egne KNÆKBRØD!! Ser her:
Ok, første gang kan man godt se… de er knap så lige og
flotte. Men de smager faktisk godt! Jeg har lige smagt dem med Philadelphia smøreost
på, mums J
Konsistensen er ikke som købe-knækbrød, men det er jo også hjemmebag, og det
har sin egen charme J
De var faktisk simple at lave:
Jeg blandede 200 g. hørfrø, 30 g. Chia-frø, 150 g. sesamfrø og
25 g. blå birkes.
Bagepapir på en bageplade, hæld dejen på og fordel den
ud, så den fylder hele pladen – og så i ovnen ved 150 grader i ca. 2 timer. Så
brækkede jeg stykker ud. Ved ikke om man kan gøre det pænere… men altså, jeg er
nu stolt af dem, som de er J
De må også være gode for fordøjelsen, tænker jeg… med
alle de frø. Mange spiseforstyrrede har problemer med maven, når de begynder at
spise mere normalt og regelmæssigt. Det kan føles voldsomt at mærke så meget
mad i maven, og når det så ikke kan komme ud igen… say no more, say no more…
Jeg må se, hvordan disse knækbrød virker på maven i
morgen (skal nok lade være med at dele det!).
De smager rigtig godt - sådan nogle har jeg også bagt! :D Bare med græskar og solsikke også.
SvarSletEt godt tip er at ridse firkanter med en kniv eller et pizzahjul inden bagning, så blir det lettere og de blir pæne(re), de stykker man får ud af det. ^^
Mange kram,
Maria.
Tak for tippet, Maria! Det må jeg prøve næste gang inden bagning :)
SletJa man kan bruge de frø og kerner, som man har lyst til - man kan finde sin favoritblanding :)
Kram til dig, Maria!
Arh, der kom lige en med samme tip, som det jeg prøvede at give fra mobilen - uden held - men pyt, det kan jo være lige meget hvem det kommer fra :-) I hvert fald virker det med at "skære" / ridse i dejen, før den kommer i ovnen.
SvarSletDe ser lækre ud, godt gået!
Tak Anne-Mette :)
Slet