torsdag den 24. oktober 2013

Forudbestil min bog!

SÅ har jeg sat mig selv kniven for struben… NU skal jeg få færdiggjort min bog ”Resten skal nydes”! Det har været en lang og sej fødsel (håber min kommende fødsel af spirrevippen ikke bliver lige så lang, hehe), fordi der er sååååå mange ting, jeg vil have med i den, og det er vigtigt for mig, at jeg kommer ud med alle mine budskaber, råd og tanker. Jeg har sluppet min dræbende perfektionisme, som jeg led af i hele min barndom og ungdom (jeg føler mig nu stadig ung, vil jeg lige indskyde), men lige omkring mine bøger er jeg stadig meget perfektionistisk – men på den gode måde. Det er fordi, jeg skriver om min hjertesag. Jeg brænder for at hjælpe alle jer, der sidder fast i spiseforstyrrelsens kløer (eller andet destruktivt), og jeg brænder for at få andre til bedre at forstå det, så behandlingen kan blive bedre.

Derfor har bogen været længe undervejs. Men nu er deadline sat til d. 17. nov., og derefter har jeg en uge til redigering og gennemlæsning, så min endelige deadline bliver d. 24. nov. Så kan den nå ud i julehandlen, og I har en super julegave til jer selv, eller én I har kær J Den skal jo også lige trykkes, så den bliver altså udgivet i starten af december.
Hvis I vil være sikker på et (evt. signeret eksemplar), som I har inden jul, skal I skrive jer op. Det gør I ved at maile til mig allerede nu på mille@ihdumille.dk. Skriv: jeres navn, adresse, hvor mange eksemplarer I ønsker (kan jo være at I skal bruge flere) og om den/de skal signeres. Så sender jeg jer en mail, når bogen er ved at komme fra tryk, og kort efter modtager I den så med posten. Vola!

Resten skal nydes… oh yes det skal! Husk det når DU tager kontrollen over dit liv, i stedet for at lade spiseforstyrrelsen have den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar