tirsdag den 5. november 2013

EN PIGE!

I dag var jeg til midtvejsscanning, og hold da op, det hele blev meget virkeligt nu! Og nu skal jeg ikke mere sige DEN… for vi fik at vide, at det er en PIGE! 

JEG SKAL VÆRE MOR. JEG HAR MIN DATTER INDE I MAVEN.
Wauw, hvor er det helt igennem fantastisk at skrive!! Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle nå så langt! Vinde over spiseforstyrrelsen og så endda trodse alle odds og blive gravid!
Jeg håber virkelig, at det kan bringe håb og motivation til andre. Der ER altså en vej, når man tør gå den – også selv om det tager laaaaang tid (tænk bare hvor længe jeg har været ”på vej ud”. Jeg har sgu ikke været den hurtigste knallert på havnen, men hey – jeg klarede det jo! Og resten af mit liv skal nydes!).

PS. Og hun er en lille bulderbasse. Hun vendte og drejede sig og spjættede med arme og ben. Og på et tidspunkt stak hun numsen helt op i ”kameraet”, så selv scanningsdamen grinede! Bare hun også har den kækhed og det selvværd, når hun kommer ud!).

4 kommentarer:

 1. Stort stort tillykke Mille, hvor er det bare en glædelig nyhed.

  SvarSlet
 2. Tilykke søde Mille!! Hvor er det bare fantastisk. (Jeg havde gættet at det er en pige, hi hi!)
  Hun lyder til at blive en fræk lille basse;)
  Kh. Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke!!

   Ja, hun bliver en frækkert, ser det ud til ;)

   Slet