onsdag den 20. november 2013

Stilhed før "stormen" :)

Ja, jeg ved det – jeg er ikke så god til at få skrevet her på bloggen. Men jeg KNOKLER med at få min bog ”Resten skal nydes” færdig… gerne til på søndag, som er den deadline, jeg har sat til mig selv (jeg hader, når jeg ikke når de mål, jeg sætter mig, så jeg VIL SGU nå det). Bare lidt svært når jeg i disse dage også lige skal servere til et kursus fra kl. 6.30 til 17. Jeg når kun at skrive lidt i pauserne (som nu), inden de igen skal have mad, kaffe, te, kage…

Godt jeg kan multitaske J  
Når bogen er færdig (på søndag… ;) ), skal den jo også lige sendes til tryk, så den udkommer i starten af december. Mere præcist kan jeg ikke sige det nu. Husk I kan forudbestille den – mail til mig på mille@ihdumille.dk. Så har I en fed julegave, hehe. Ej helt ærligt – jeg synes selv, at det bliver en god bog! Mit 5. ”barn” er jeg meget stolt af, og jeg håber af hele mit hjerte, at den kommer til at hjælpe en masse. Der er kærlige klaps i måsen om, at du KAN komme ud af en spiseforstyrrelse – hvis du tør starte rejsen og gå hele vejen!

Og så også lige en kommentar om mit rigtige barn – min pige – som vokser fint inde i mavsen J På nær et lille chok i sidste uge hvor jeg begyndte at bløde og måtte en tur på Hvidovre Hospital, går det fint. Jeg skal bare slappe lidt af (stress er ikke godt…), men når man jeg samtidig er stædig og VIL have min bog færdig plus passe mit andet arbejde… ja, så er det svært. Og så har min kæreste og jeg også lige en flytning oveni. Vi har fået lejlighed, og det er SÅ dejligt! Det eneste, som er ”galt”, er min blære. Ved ikke om I kan huske i foråret, hvor jeg ikke kunne tisse i 1 måned og gik med kateter… men min blære er aldrig blevet normal igen. Jeg kan tisse – men det er ikke nemt L Og nu hvor jeg er gravid, har jeg altså både en mega-blære OG et barn, der fylder derinde. Og der står konstant tis i mig, fordi jeg ikke kan tisse alt ud. Guf for bakterier = not good. Om jeg får lov til at føde, ved lægerne ikke endnu. Det kommer an på min blæres tilstand, når jeg nærmer mig termin.
Nå, jeg må få skrevet lidt på bogen, inden jeg skal have serveringshatten på igen J

TAG en dejlig dag ;)

Og jeg håber, at I glæder jer til min bog!

2 kommentarer: