tirsdag den 17. december 2013

Her er bogen!!

Åh, hvor har jeg glædet mig til at vise jer hvor fin, ”Resten skal nydes” er blevet!! Jeg ved godt, at det ”bare” er en bog, men jeg er virkelig, virkelig stolt af den!! Når man brænder for noget, og man lykkes med det, er det sådan en fantastisk følelse. Min passion er at skrive, og når jeg følger den passion/lyst, har jeg det allerbedst. At følge min lyst har været et af de vigtigste skridt for mig for at bryde ud af spiseforstyrrelsen. Spiseforstyrrelse er nemlig indbegrebet af ULYST, så jo mere man begynder at følge LYSTEN, jo mere smuldrer spiseforstyrrelsen. Der er ikke plads til begge dele. Og lyst avler mere lyst, så når først man er begyndt på den vej…. såååå… ;)

Jeg er super stolt af både indholdet og omslaget. Omslaget har grafiker Ann Bergsman (www.bergsman.dk) designet GRATIS til mig, fordi hun gerne ville støtte mig. Hun kender mig kun gennem mine andre bøger, altså ikke personligt. Det synes jeg er meget smukt gjort af hende, og jeg er hende dybt taknemmelig. Hvis jeg selv skulle ha’ lavet et omslag, var det blevet noget juks. Nu ligner bogen en rigtig PROF bog!! Spot on Ann!
Indholdet er jeg stolt af, fordi det beskriver min vej ud af spiseforstyrrelsen. Alt det jeg har arbejdet med for at blive så stærk, som jeg er i dag, er med i bogen. Det kan ikke være et bedre punktum for min FORTID, at jeg nu har formidlet mine erfaringer og råd gennem det skrevne ord, som jeg elsker!

Og nu skal I se den:
Forsiden:
 
 
Ryggen:


 
Bagsiden: 
Husk at den ikke kommer ud i boghandlerne i år, desværre. Så den kan kun købe af mig (mail til mille@ihdumille.dk). Pris 199 kr. plus porto 45 kr.

2 kommentarer: