mandag den 24. februar 2014

Foredrag d. 9. marts om ”Resten skal nydes” hos LMS i Kbh.

Nu nærmer tiden sig, hvor jeg skal være MOR (har termin d. 31. marts). Hvor syret er det lige at skrive?! Tænk at jeg snart har gennemført hele graviditeten og skal se vores datter… det er virkelig VIRKELIG stort og fuldstændig fantastisk. Tankerne fiser rundt i knolden på mig, både om fødslen men også om ”mit nye liv” som mor. Hvordan mon det bliver? Kan jeg finde ud af det? Alle de der – nok meget normale – tanker som førstegangsfødende/mor...  Jeg skal nok skrive en blog om det J

Lige nu vil jeg blot fortælle, at jeg holder mit absolut sidste foredrag, inden jeg føder, søndag d. 9. marts kl. 14-16 hos LMS i København. Se mere her og spørg dem om de praktiske ting: http://www.lmsaktivitetshus.dk/events/2014-uge-10-foredrag-med-mille-eigard-andersen/
Jeg tager udgangspunkt i min nye bog ”Resten skal nydes”, dvs. jeg fortælle om, hvad jeg mener en spiseforstyrrelse ”handler om”, hvad jeg mener man skal arbejde med for at komme ud og blive fri samt om hele det lange rehabiliteringsarbejde, som i høj grad skal til for at man kan holde fast i at være fri og nyde resten af livet!

I kan stille alle de spørgsmål, I har lyst til, og I kan købe bogen J
Jeg glæder mig til at se jer og håber, at I glæder jer til at se mig – med kææææmpe mave på J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar