mandag den 24. marts 2014

En uge til termin!

Det er så vildt – jeg har termin om præcis en uge! (næste mandag, d. 31. marts). Men jeg kan jo føde når som helst… det er vist kun 5 %, der føder på selve terminsdagen. Så måske er jeg mor i morgen?! Nej, jeg håber, at hun lige holder sig inde i maven til minimum på torsdag, for jeg serverer til et kursus i dag, i morgen og onsdag (kl. 7-17. Hvem sagde barsel?!). Lige nu har jeg en kort pause, inden jeg skal lave frokosten. Jeg kan godt mærke, at det er ”hårdt” nu… min krop er tung og træt af at være gravid, og jeg får plukveer af det mindste. Så det er faktisk ikke så sjovt at servere…

Lige siden jeg så de to streger på tissepinden, har jeg sagt, at jeg føder d. 4.4.14. Tænk hvis det holder stik! Gad vide hvor meget man kan påvirke med psyken? Ej, nok ikke så meget… hun kommer, når hun er klar J Moder natur styrer det!
Jeg tænker faktisk ikke så meget på selve fødslen nu. Lidt pudsigt som det er skiftet. Jeg har ellers tænkt SÅÅÅÅ meget på fødslen… om hvordan det mon er, om jeg kan klare det osv. osv. Men nu tænker jeg kun på at se min datter! Selve fødslen er gledet totalt i baggrunden – den skal jeg sgu nok klare. Næ, nu er fokus på ”mit nye liv”, der venter EFTER fødslen. Livet med min datter J Min mave er fyldt med sommerfugle! Hvordan mon hun ser ud? Hvordan mon hendes personlighed er? Jeg er sikker på, at hun er helt, som hun skal være J

Her er lige en lille video af hendes spræl i min mave. Den er taget i sidste uge, da jeg sad og så fjernsyn. Vil lige sige, at mærkerne på min mave ikke er strækmærker – det er mærker fra de bukser, jeg havde haft på J


2 kommentarer:

  1. NØJ hvor er det livsbekræftende! Det var da helt vildt! :o <3

    Maria.

    SvarSlet