mandag den 31. marts 2014

Termin... i dag!

Jeg fatter ikke, hvor de 9 måneder er blevet af…! Hvad der startede sådan her (altså efter "en sjov leg", hehe):

 
er nu blevet til min datter, som er fuldstændig klar til at se verden. Spørgsmålet er bare hvornår, hun har tænkt sig at komme ud af sin trygge hule!
Jeg har haft menstruationslignende smerter i en uge nu, og i dag er det også begyndt at gøre ondt i ryggen. Kroppen forbereder sig helt klart. Det er ulideligt at vente mere. Jeg er mega rastløs.

Terminsdagen er jo bare en dato… men alligevel er det en speciel dag. Det er jo den dag, jeg har snakket om i 9 måneder! Hver gang nogen har spurgt: ”hvornår skal det være?”, har jeg svaret: ”jeg er sat til d. 31. marts”. Og nu har jeg nået den dag og er helt klar (så klar som man nu kan være… jeg aner jo ikke, hvordan fødslen bliver, eller hvordan det bliver at være mor…). Jeg er så spændt, så spændt, at jeg næsten ikke kan være i min krop.
Jeg er meget stolt af at have gennemført hele graviditeten uden problemer (kun de almindelige gener som kvalme, hovedpine, utilpashed, træthed osv.), og jeg har ikke engang fået væske i kroppen her til sidst, og jeg har heller ikke fået strækmærker. Jeg har spist, hvad jeg har haft lyst til men har sørget for at få godt med sundt fedt hver dag. Det er blevet mit ”drug” J Og jeg har smurt mavsen ind i olie.

Jeg glæder mig meget til at kunne fortælle jer: HUN ER FØDT! JEG ER BLEVET MOR!
Nu bliver hun helt sikkert et april-barn. Tvivler på at jeg når at føde inden midnat J

2 kommentarer:

 1. Kære Mille!
  Hvor er det bare sejt gået!! Det er alt for længe siden at jeg har givet lyd fra mig, både her på bloggen og på mailen, men håber at jeg lige kan nå at ønske dig rigtig meget held og lykke!
  Lov mig at nyde fødslen, det bliver så fantastisk for dig at opleve og du fortjener det SÅ meget!! Sender dig mange gode tanker:) Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at høre om fødslen, når den tid kommer;)
  Kærlig hilsen Rikke

  Ps. Fedt fedt fedt at du (forhåbentlig!!) sætter gang i debatten i medierne. Du gør en kæmpe forskel for så mange mennesker. Og snart kommer du til at gøre den allerstørste forskel for et lillebitte nyt menneske - DIT barn:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rikke

   Dejligt at høre fra dig!!
   Jeg vil nyde at bringe min datter til verden - det bliver et stort øjeblik! Jeg er begyndt at have veer her til morgen, såååå....
   Glæder mig til at vise billeder og fortælle om det hele :)

   Sender dig et kæmpe kram <3

   Slet