tirsdag den 3. juni 2014

Julia 2 måneder :-)

Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før?! Jeg kan sidde og skrive blogindlæg fra min iPad! Jeg behøver ikke tænde min røvlangsomme computer, som er døden nær, og som jeg ikke kan sidde med samtidig med Julia. Det gør det jo væsentlig nemmere at få skrevet, når jeg har sådan en lille starut, der tager det meste af min tid. Lige nu sidder jeg og skriver, mens Julia hygger sig ved babs og nutte :-) Fantastisk. 

Jeg vil gerne slække kravene lidt til mig selv - jeg må gerne skrive blogindlæg, som ikke er "dybe" hver gang. Lidt hverdagstanker og hvad jeg laver, vil jeg også til at skrive om. Lidt hyggeskriveri kan man kalde det :-) Men tusind tak til jer, der har skrevet spørgsmål/forslag til min blog til mig! De spørgsmål kommer der svar på! Jeg kan jo godt lide at skrive om noget, som får andre til at tænke. At inspirere synes jeg faktisk er fedt! Tænk at "alt mit lort" som jeg har været igennem nu kan hjælpe andre. Det gør mig glad. Virkelig. 

I dag bliver Julia 2 måneder! Jeg fatter ikke, at det allerede er 2 måneder siden, at jeg kæmpede for at få hende ud. Dagene FLYVER, og jeg nyder tiden med hende. Hun fylder mig med glæde! - selv når hun får hysteriske flip (oh yes, pigen har temperament. Som sin mor?! Nej det må være fra faderen...;-) ) og når hun skider ud over det hele. Som mor kan man synes, at selv en fyldt "remoulade-ble" er fantastisk! 

Vi har været på tur til Vanløse i dag, hvor jeg stadig har læge, selv om jeg ikke bor der mere. Jeg skulle til 8 ugers tjek (det skal man efter en fødsel). Understellet blev tjekket, og jeg er næsten helet og er normal "dernede" igen. Skønt! Skal dog lige vente en måned mere, før jeg må træne. Jeg glæder mig til at kunne løbe igen, men det der sindssyge træning, som jeg før har været spundet ind i, savner jeg ikke og kommer aldrig til det igen. Balance både i mad og træning - det er det, jeg fokuserer på. Og det er altså vildt at opleve, at når man lytter til kroppen og hverken under- eller overdriver noget, så regulerer det hele sig. Man kan nyde mad, træning, livet og samtidig have en sund vægt. Jeg har INGEN træning lavet, og jeg har spist, hvad jeg har haft lyst til, efter jeg har født, og alligevel har jeg næsten tabt alle graviditetskilo (jeg tog 14 kg. på) allerede. Mangler kun 1,8 kg (og det ene kilo sidder i babserne, er jeg sikker på. Jeg kunne starte Milles Mælkeproduktion). 

Nu ville jeg så lige ha' lagt et billede op af 2 måneders fødselaren, men det kan jeg ikke lige finde ud af. Små skridt med iPad'en, ik? ;-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar