onsdag den 18. juni 2014

Min morgenmad

Noget som spiseforstyrrelsen helt sikkert har medført af positive ting er, at jeg nu er meget nysgerrig på at prøve nyt mad. Jeg spiser f.eks. ikke den samme morgenmad dag ind og dag ud. Nej, jeg varierer den efter, hvad jeg har lyst til. Jeg spiser gerne det samme i en uges tid, så får jeg lyst til at prøve en anden morgenmad og skifter så til noget andet, som jeg spiser en uges tid, før jeg igen får lyst til noget andet osv. Jeg har aldrig nydt mad, som jeg gør nu, så jeg er nok som et lille barn, der får sin første slikkepind :)

For tiden spiser jeg dette til morgenmad: 2 pandekager med skyr på, bær og nøddeguf (se opskriften på nøddeguf i blogindlægget d. 16. juni).

Sådan laver jeg pandekagerne: jeg blender (bruger stavblender) 250 g. hytteost med 4 æg. Når det er blendet sammen, tilsætter jeg 2 spsk. Husk (loppefrøskaller) og lidt vanille (du kan også bruge kanel, kardemomme eller hvad du nu kan li' af smag) og blender igen. Så steger jeg dem i kokosolie. Jeg får 7-8 små pandekager ud af det.
 

 
Sådan kommer morgenmaden til at se ud. Mums, ik? Hvorfor ikke starte dagen med morgenmad, der ligner dessert J
 

 
Jeg drikker "kakaomælk" til: 1 spsk. ren kakao, knap 1 spsk. Sukrin Gold (det varierer lidt, hvor sød jeg vil have den) og ½-1 spsk. kokosolie (jeg bruger den uden smag). Jeg tilsætter kokosolie, da jeg bliver mere mæt og tilfreds, når jeg får nok fedt. Og så kogende vand over, og til allersidst en lille skvat mælk i. Andre gange drikker jeg kaffe med ½-1 spsk. kokosolie i og en skvat mælk.
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar