For tiden spiser jeg dette til morgenmad: 2 pandekager med skyr på, bær og nøddeguf (se opskriften på nøddeguf i blogindlægget d. 16. juni).
Sådan laver jeg pandekagerne: jeg blender (bruger stavblender) 250 g. hytteost med 4 æg. Når det er blendet sammen, tilsætter jeg 2 spsk. Husk (loppefrøskaller) og lidt vanille (du kan også bruge kanel, kardemomme eller hvad du nu kan li' af smag) og blender igen. Så steger jeg dem i kokosolie. Jeg får 7-8 små pandekager ud af det.
Sådan kommer morgenmaden til at se ud. Mums, ik? Hvorfor ikke starte dagen med morgenmad, der ligner dessert J
Jeg drikker "kakaomælk" til: 1 spsk. ren kakao, knap 1 spsk. Sukrin Gold (det varierer lidt, hvor sød jeg vil have den) og ½-1 spsk. kokosolie (jeg bruger den uden smag). Jeg tilsætter kokosolie, da jeg bliver mere mæt og tilfreds, når jeg får nok fedt. Og så kogende vand over, og til allersidst en lille skvat mælk i. Andre gange drikker jeg kaffe med ½-1 spsk. kokosolie i og en skvat mælk.
Ingen kommentarer:
Tilføj en kommentar