lørdag den 26. juli 2014

Menstruation tilbage igen!

Denne mail taler vidst for sig selv J

”Kære Mille
Jeg har tidligere skrevet til dig af den årsag, at jeg igennem mange år har lidt af anoreksi efterfulgt af bulimi. Jeg har det seneste års tid været under selv-rehabilitering i den forstand, at jeg ikke har gået til hverken psykolog eller fået nogen anden form for professionel hjælp. Og min helt store frygt har været min menstruation. Det har PINT mig, nærmest til døden, at min krop har været så ødelagt, at mit hormonsystem var gået fuldstændigt i stå – og at jeg kun havde mig selv at takke. Men til sidst kunne jeg næsten ikke klare mere, og jeg skrev til dig – jeg har læst alle dine bøger, og jeg vidste, at du havde fået din menstruation tilbage. Så som sagt, så skrev jeg til dig for at få et par gode råd fra en erfaren kvinde – og ikke alle mulige læger, som ikke har prøvet det på egen hånd. Du anbefalede hørfrøolie, så det begyndte jeg at tage hver dag – morgen og aften. Og ved du hvad? JEG HAR LIGE FÅET MIN MENSTRUATION TILBAGE! Jeg GRÆD af lykke! Tænk engang! Mille, jeg er dig evigt taknemmelig – af hjertet, tak! Jeg er hverken fedtforskrækket, asocial eller evigt aktiv længere, og jeg føler rent faktisk ro, lykke og livsglæde nu! Jeg sætter pris på SÅ meget mere end tidligere - og vigtigst alt - jeg har lært at elske mig selv. Jeg havde virkelig brug for at takke dig, for med alt det du har været igennem, synes jeg, du fortjener den ros, som du fortjener. Igen – af hjertet tak, Mille. 1.000 knus og kram.”
Se – det kan lade sig gøre at få sin menstruation tilbage, selv om man har mishandlet sin krop gennem mange år. Sundt fedt, ro og søvn skal der til, så kroppen kommer ned i gear. Og så en masse selvkærlighed.

Tak fordi du delte din sejr!

Det rører mig meget, når jeg hører om andre, der - som jeg gjorde - får sin menstruation tilbage efter års tørke. Jeg havde jo ikke fået denne trunte, hvis min krop ikke var kommet i balance igen: 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar