lørdag den 12. juli 2014

Savner at lege!

Min lejlighed er jo solgt pr. d. 15. juli (på tirsdag!!), og derfor har jeg brugt denne uge på at gøre den klar til køber. I mit kælderrum har jeg fundet en masse af mit gamle legetøj: bamser, mine første dukker Mette og Lise, Barbiedukker og -ting, Skovens Dyr, Trolde og My Little Pony.

Jeg er fuldstændig nostalgi-tosset! Bliver varm om hjertet og smiler stort, når jeg tænker på alle de glæder, jeg har haft med alt dette legetøj. Jeg vil være barn igen! Jeg har det spredt ud over stuegulvet nu og kan næsten ikke vente med at lege med det sammen med Julia, når hun bliver stor nok. Jaaaaah, jeg får en "lovlig grund" til at gå i barndom igen!! :)

Men hvorfor glemmer vi voksne egentlig tit at lege? Måske ikke ligefrem med Skovens Dyr eller Barbiedukker men at finde legen i livet på en anden måde? Der er hele tiden så meget, vi "skal".... Det kæmper jeg i hvert fald med. "Jamen jeg kan da ikke bare fjolle rundt en hel dag. Verden går jo under, hvis jeg ikke når det og det!"

Åh crap. Slap nu af, hiv stikket ud og LEG - måske ikke hver dag men så engang imellem da. Jeg tvivler på, at det er støvsugning og to to lister, vi med et smil tænker tilbage på, når vi sidder som 80 årige og mindes vores liv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar