søndag den 27. juli 2014

Som en orkide

Da jeg blev 33 år (jeg bliver 35 år d. 15. aug.), fik jeg denne orkide af min kæreste. Den blomstrede - men gik så ud, og de sidste knap 2 år har den bare været nogle visne pinde at se på. Flere gange har jeg været ved at smide den ud, men min kæreste blev hårdnakket ved med at påstå, at den ville blomstre igen. Så han har passet og plejet den... :) Og sørme: i sidste uge kom der skud på, og i går blomstrede den!! Efter knap 2 år hvor den har set død ud!

Og det kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at være et symbol på at komme ud af en spiseforstyrrelse ;) Lige meget hvor "død"/langt ude du har været, kan du komme til at blomstre igen! Der skal en masse arbejde til (du skal "vande" dig selv - give dig det du har brug for psykisk og fysisk), og selv om du ikke ser eller mærker resultater med det samme, så sker forandringen gradvist i dig - indtil du en dag springer ud igen som den smukke blomst du er


´

1 kommentar:

  1. Smukt...og MEGET rammende <3 Du ved hvad jeg mener... Kram til dig Mille <3 <3 <3

    SvarSlet