fredag den 15. august 2014

Hurra, jeg har fødselsdag!

I dag har jeg fødselsdag.

Nu snakker man jo normalt ikke om en kvindes alder.... men jeg står gerne ved, at jeg bliver 35 år! Aldrig har jeg haft det bedre, aldrig har jeg set bedre ud. Aaaaah Mille, alderen har vel sat sine spor? Jeps. Jeg har fået nogle rynker i panden, jeg har en lille topmave fra jeg fødte Julia (jeg kalder den Julia-maven), og jeg er spændt på, om mine babser bliver lige lange, når Julia engang er færdig med at sutte, bide og hive i dem.

Men at "se godt ud" handler ikke om perfektion i mine øjne. En kvinde der har det "perfekte look" helt uden buler og rynker er ikke automatisk smuk. Det, der er smukt, er udstråling, karisma, at man kan mærke og se at kvinden hviler i sin krop og i sig selv, at hun udstråler livserfaring og kærlighed, og at hun er nærværende. Synes jeg :)

Jeg gør meget for at passe på mig selv og min krop, men jeg går ikke op i petitesser og er hysterisk over en rynke, min Julia-mave (som det nok kun er mig selv, der bemærker) eller at mine lår ikke er så slanke, som da jeg var 18 år.

Jeg er smuk pga. de erfaringer, jeg har med mig, og som jeg nu bruger positivt.

I går eftermiddags da jeg gik tur med Julia, gik jeg fordi et butiksvindue, hvor der stod: "You are amazing". Det tog jeg et billede af med min mobil og gik videre.


Først da jeg ville se på de billeder, jeg havde taget dagen igennem af Julia (hun havde været med mig ude og servere til et kursus - ung i arbejde, kan man roligt sige!), opdagede jeg, at jeg var kommet med på billedet, så teksten stod skrevet over mig. Fedt ik? - tænk på at lige meget hvem der havde stået foran det vindue og taget billedet, havde fået teksten "You are amazing" på sig. For det er vi nemlig alle! Vi er alle unikke. Der er kun én DIG. Såååååå pas på dig selv :)

Nå, nu vil jeg nyde min fødselsdag i dag med Julia og min kæreste, og i morgen holder jeg den med familie og venner.

Den bedste gave har jeg allerede fået, og den vil aldrig blive overgået. Det er hende her:4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen, Mille! Du har i dén grad noget at være stolt over i år, for hold op hvor er du nået langt - og hvor er du en kæmpemæssig inspiration for alle os andre! Jeg håber, du får en skøn dag med de to, du har allernærmest. Hende Julia er da i hvert fald en lille lækkermås ud over alle grænser :-)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med dagen.
  Ja du er SMUK!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med dagen Mille :) Håber at du får en fantastisk dag sammen med din kæreste og skønne Julia. Knus

  SvarSlet
 4. Tusind tak alle tre! <3 Jeg havde en skøn fødselsdag :-)

  SvarSlet