fredag den 8. august 2014

Jeg er så kedelig...

Jeg får ikke skrevet alle de blogindlæg, som jeg har på hjertet, fordi jeg - som jeg har fortalt i tidligere indlæg - simpelthen ikke kan nå det lige for tiden. Julia sover dårligt i varmen = jeg får heller ikke sovet godt, og så har jeg ikke energi til at stå op før fanden får sko på og få skrevet, inden hun vågner. Og så har jeg også tænkt (og fattet), at jeg jo sådan set har barsel, så der er intet andet end at passe Julia, som jeg skal lige nu.

Når det så er sagt, så er der også en anden grund til, at det går lidt trægt med blogindlæg.

Jeg synes, at min blog er kedelig! Ja, kedelig.

Andre blogger om modetøj, boligindretning, make up, deres kendis-liv (hvis de er kendis...), mad osv.  Så folk kan blive inspireret til at købe en ny bluse, lægge ny cool make up, lave en ny version af lasagne osv....

Hvad fanden gør min blog?!

Du bliver ikke klog på mode eller noget. Det er bare mine tanker om spiseforstyrrelser/vejen ud, hvilket der ikke engang er en fin doktorafhandling bag til at understøtte mine "teorier".

Så den har lige fået med hammeren i hovedet... "din blog er jo ligegyldig og kedelig".

MEN! Nu har jeg lagt hammeren i værktøjskassen, hvor den hører hjemme, og jeg har spurgt mig selv følgende og svaret ærligt:

- Gør det dig glad at skrive blog?: ja, det gør det. Det hjælper mig at få tankerne ud af mit hoved og ned på "papir". Det er min måde at få tingene på plads på. Jeg får også tænkt hele min udvikling igennem, og jo mere jeg gør det, jo mere føler jeg, at jeg kan leve ENDNU MERE her og nu. For mig er det vigtigt at komme hele vejen rundt om tingene (hvor andre måske vil sige: kom nu bare videre uden at tænke SÅ meget. Nyd at du har fået det godt og drop gennemtænkningen af processen).

- Tror du andre får noget ud af at læse din blog?: jeg kan godt blive i tvivl, fordi der ikke kommer mange kommentarer, men når jeg så kigger på feed backen på facebook og på de mails, jeg får, så bliver tvivlen skubbet væk. Jeg lægger jo heller ikke op til, at folk skal kommentere. Det er bare mine tanker, som man kan læse.

Så JO! Bloggen er relevant og inspirerende for de folk, der læser med. Ellers ville de (forhåbentlig) ikke spilde deres tid her. Hvis man hellere vil læse om fx. boligindretning, kan man jo frit vælge blandt mange andre blogs :) Jeg skal ikke prøve at gøre min blog til noget, den ikke er. Den er god nok, som den er, og dem der har lyst læser med. Det vigtigste er, at jeg skriver ud fra hjertet, ærligt, oprigtigt og om de ting, der er relevante for mig selv. Så rammer jeg automatisk dem, som jeg "taler" til.

Og så er der jo heller ingen, der kræver, at der kommer et indlæg hver dag...

Hvorfor beholder jeg ikke bare disse tanker inde i mig selv? Hvorfor skrive højt at jeg har kæmpet med disse "jeg-er-kedelig/ligegyldig"-tanker?

Fordi disse tanker nok også kan få andre til at tænke over noget omkring deres eget liv! Der er mange, som kommer til at tænke for meget over, hvad andre nu mener om dig, om du gør det godt nok, er god nok osv. osv. Den der berømte hammer, der så nemt kommer frem og bliver svinget over knolden.

Jo mere vi "bliver hjemme hos os selv" og gør ting med hjertet, jo mere vil vi også "ramme"/connecte med dem, som vi har det godt med/"passer" sammen med. Det er umuligt at gøre alle tilfredse, være venner med alle, inspirere alle osv.

Så jeg vil fortsætte bloggen ud fra de tanker, der fiser rundt i knolden på mig. Det giver mening for mig - og så kan dem, der har lyst, følge med. Jeg skal ikke præstere noget... ud over at præstere at være mig selv :)

4 kommentarer:

 1. Kære Mille :)
  Jeg elsker at læse med på din blog. Du giver mig lysten til at kæmpe videre og komme ud af spiseforstyrrelsen, selvom det er pisse hårdt arbejde og jeg lige pt. er røget tilbage til "start" Bliv endelig ved med at skrive i den stil som du gør nu, for det er SPÆNDENDE at læse med, uanset hvad der bliver slået op. Jeg synes det er stærkt gået af dig at du deler dette med andre. Jeg ved godt at jeg ikke har været god til at kommentere dine indlæg, men jeg ved også at der kommer meget på din facebook som jeg også har snuset lidt til.

  Held og lykke fremover og nyd nu endelig Julia det du kan.

  SvarSlet
 2. Kæreste Mille!
  Nej, din blog er bestemt ikke kedelig - jeg tjekker hver dag om du har skrevet noget nyt men det er altså ikke altid jeg får skrevet en kommentar. Mille, stol på at det vigtitgste du gør er at du er DIG, uanset om du så synes du får skrevet nok eller ej! Det er ikke DIT ansvar hvis andre forventer for meget af dig (eller hvis du "bare" tror det...). Fortsæt med at være præcis som du er, gør det du har LYST, tid og overskud til mht at skrive og slap af og NYD Julia, hun er det vigtigste i dit liv nu ;-)
  Kram til dig kære Mille <3

  SvarSlet
 3. Mille din blog er fantastisk! stol på dig selv!!
  Vi er mange som læser med :) <3

  SvarSlet
 4. Tusind tak til jer tre! <3

  Jeg ved jo godt, at jeg bare skal skrive om det, jeg har på hjertet, for så rammer jeg dem, som jeg "taler til" :-)

  Men alligevel kan man (jeg) blive usikker nogle gange og komme til at tænke de lorte-irriterende tanker om ikke at gøre det godt nok osv...

  Væk med hammeren!

  Jeg fortsætter stilen :-)

  Tak igen og dejlig weekend til jer - og alle andre, der følger med! <3

  SvarSlet