søndag den 10. august 2014

Morgenmadsvariation samt måde at få olie på

Jeg har ændret min morgenmad lidt igen. Som jeg skrev i blogindlægget "Min morgenmad", veksler jeg meget tit min morgenmad (og øvrige mad desuden også). Jeg er blevet fan af VARIATION! Nok efter spiseforstyrrelsen hvor jeg kørte meget i det samme, som jeg var tryg ved... ;) Nu skal jeg sgu prøve en masse!

Så nu ser min morgenmad ud som følger:

Det er de samme pandekager.

Jeg hælder 1 spsk. MK Olie (det er den, jeg bruger lige nu, men jeg varierer som skrevet tidligere også med olie. Jeg har skrevet om fedt i indlægget "Fedt fedt fedt") ud over hver pandekage. På den måde får jeg mine 2 spsk. olie.


Så hælder jeg chia-frø ud over (ca. 1 spsk. på hver pandekage. Nok lidt mere...)Så en ordentlig røvfuld græsk yoghurt ud over (eller skyr. Lige nu er det bare græsk yoghurt, jeg har lyst til).


Til sidst friske blåbær.


Og ja.... jeg slikker tallerkenen for at få al den gode olie med... (så fin er jeg!)

Jeg drikker stadig kakao med kokosolie i til. 

Husk ikke at tælle kalorierne! Ved godt der er mange fra fedt, men de går liiiige ind i cellerne og er super for jeres krop! Det er cellefedt, ikke dellefedt, som det så smukt hedder :)

PS. Jeg ved godt, at jeg mangler lidt i det æstetiske...hedder det ikke det?... altså så anretningen ser lidt mere mums ud. Jeg øver mig!


2 kommentarer:

  1. Jeg synes nu det ser lækkert, mums ud :P du måtte hellere end gerne servere morgenmad for mig ;)

    SvarSlet