lørdag den 2. august 2014

Som en skildpadde

Julia har lige fået (endnu) en bamse af sin mormor og morfar. En skildpadde. Og den er hun blevet helt pjattet med! Det er sjovt, som børn tit vælger én bamse, som er BAMSEN, ikke?

Moderen her synes, at det er lidt sjovt, at skildpadden ser ud til at blive favoritten, for jeg har altid været fascineret af skildpadder. Jeg vil gerne være (og er måske blevet?) som en skildpadde :) (jeg farer bare stadig lidt for meget af sted nogle gange....roooolig Mille....du kan ikke alt på én gang)

Jeg forbinder en skildpadde med at være:

- godmodig
- trofast
- klog
- dybsindig
- kærlig

Og at den:

- ikke farer af sted. Den tager alt i et roligt tempo
- kigger nysgerrigt på verden men altid har sit skjold med sig til at krybe ind i, når verden bliver for voldsom

1 kommentar:

  1. Jeg er lidt som en skildpadde også faktisk... Men en af de irriterende ting er at hvis skildpadden er bange og utryg gemmer den sig... Sådan er jeg også...

    SvarSlet