mandag den 22. september 2014

Jeg er i Familie Journalen i denne uge

Se hvor fint! På forsiden sammen med Julia :) Er så stolt af hende at jeg næsten ikke kan være i min krop.


Artiklen handler om, at jeg jo er blevet mor på trods af alle ods. Spiseforstyrret i såååå mange år, ingen menstruation i 16 år, lægerne havde "dømt mig ude" - men jeg holdt alligevel fast i troen på, at jeg KUNNE komme ud af spiseforstyrrelsen, få min krop og psyke i balance igen, og få min menstruation igen. Og nu har jeg bevist det. DET ER MULIGT! Lige meget hvor længe du har overlevet med en spiseforstyrrelse, kan du blive fri af den og lære at leve. Det betyder ikke, at jeg ikke mærker spiseforstyrrelsen mere - det gør jeg dagligt. Men jeg bruger gaverne og styrken fra den, i stedet for at lade den ødelægge mit liv (det forklarer jeg nærmere i en blog en af dagene. Læs også indlægget "Er jeg ude af spiseforstyrrelsen?" her).

Her kan I se artiklen (men vil I læse den, må I købe bladet):


Den formiddag fotografen skulle komme og tage billeder af Julia og mig, havde hun dårlig mave (seriøst ræsermave). Så morgenen gik med at skifte hende og nusse ekstra om hende - så jeg nåede ikke selv i bad (= prioriterede det ikke). Dvs. jeg har "beskidt" hår og ingen mascara på på billederne! Det havde jeg ALDRIG tilladt før i tiden. Frøken Fedthår når jeg skulle fotograferes til et blad?! No way! Men efter jeg er blevet mor, er jeg blevet meget mere afslappet omkring mig selv på alle fronter. Madmæssigt, mit forhold til min krop, hvordan jeg ser ud... prioriteringerne er blevet vendt på hovedet. Ikke fordi jeg er totalt ligeglad og synes det er fedt at gå og ligne frøken udskidt æblegrød, når jeg går på gaden, men hvordan JEG ER, og hvordan JEG HAR DET, er blevet det vigtigste. En flot finpudset facade er jo intet værd, hvis det indeni er et rod, og man ikke har det godt. Når man kommer i balance indeni, skinner det igennem udenpå, og den skønhed overstråler alt. Selv med fedtet hår ;)

2 kommentarer:

 1. VELKOMMEN PÅ FORSIDEN! Uuuh, glæder mig til at få fingrene i bladet! At se dig på forsiden, og så med fedthår... endnu bedre! Fuck facaderne og frem med den smukke, sande Mille. Synes det er skide(!) modigt at du stiller op som "dig" selv. Hader de artikler, hvor folk er majet ud og mere ligner nogen, der er på vej til nytårsbal end taget ud af deres hverdag. For er det ikke netop det, artiklerne oftest handler om? En beretning om livet? Så fuck make-uppen, for er den virkelig nødvendig?! No fucking way... I hvert fald ikke når man er så sej, som dig Mille! Tak for evig inspiration og stort tillykke med forsiden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe smiler stort! Sikke en sød kommentar! Tusind tak Marie!

   Ja hurra for fedthår, ingen make up og at være sig selv! :)

   Slet