fredag den 26. september 2014

Venter du på det rigtige øjeblik til at ændre det, du vil ændre?

 
Jeg har altid brugt ord meget - skrevet citater, ord, provokationer, beskrivelser af hvor jeg gerne vil hen og af hvordan jeg vil være osv. - op alle vegne herhjemme. På gule postit notes, på opslagstavle, på white board. Det har hjulpet mig meget - og hjælper mig stadig - at få kærlige klaps i rumpetten på den måde. Jeg har endda haft et toiletrim! Det læste jeg hver gang, jeg tissede. Nu har jeg godt nok pillet det ned :) Men jeg hænger stadig sedler op rundt omkring med det, som jeg netop vil holde fokus på nu, eller en provokation som kan holde mig til ilden. F.eks. dette på billedet.
 
Husk: gør det som hjælper dig og vær ligeglad med, om andre synes det er mærkeligt. Der er godt nok mange, der har grint af mit toiletrim, men jeg pillede det ikke ned.
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar