mandag den 17. november 2014

Tilbud på mine bøger

Så nærmer vi os sørme december igen. Hvor blev det år lige af?!

December er en rigtig svær måned for spiseforstyrrede - jeg kan i hvert fald tydeligt huske, hvordan jeg hvert år frygtede december. Men samtidig syntes jeg (og synes stadig) at det er sådan en fantastisk hyggelig måned. Nærmest lidt magisk, Disney-agtig, fortryllende. Så den eneste grund til, at jeg frygtede december, var al maden, al guffet, alle julefrokosterne og andre arrangementer fordi jeg ikke var i stand til at nyde det. Mit fokus var konstant på maden på en negativ måde... alt det der kunne gå galt. Og min tankegang kørte i alt-eller-intet, og hverken i alt eller i intet var jeg i stand til at nyde maden eller det sociale. Jeg havde ikke lært/forstået/fundet vejen til, at der er noget, der hedder alt-med-måde/balance. Jeg fokuserede udelukkende negativt på maden - som en dum fjende.

Selv om jeg har fundet balancen i maden nu, kan jeg godt mærke lidt "uha, nu er det snart december". Det har åbenbart sat spor i mig, at december har været svær i sååååå mange år. Og måske er der er en lille frygt i mig: "selv om jeg nu er nået så langt... kan jeg så holde fast selv i december?"

Ja Mille, det kan du godt! Det er fint lige at mærke din frygt, men den får ikke lov til at overtage. Du har skrevet "Resten skal nydes" - og "resten" er også inklusiv december ;)

For at forsøde december lidt sætter jeg mine bøger på tilbud. Forhåbentlig kan de gøre en forskel for jer spiseforstyrrede derude ❤️

Jeg har i et tidligere indlæg skrevet en kort beskrivelse af trilogien om mit liv. Den kan læses her:

http://blogger.restenskalnydes.dk/2014/07/kort-beskrivelse-af-trilogien-om-mit-liv.html

Og her er mit tilbud!:

"En anoreksipiges dagbog" (hed "Lad mig bare forsvinde" i 1. oplag): 35 kr. (normalpris 69 kr.)
 
"Hvor ser du godt ud": 35 kr. (normalpris 188 kr.)
"Ih, du Mille": 100 kr. (normalpris 199 kr.) 

Og min nyeste bog "Resten skal nydes": 150 kr. (normalpris 199 kr.)
- plus porto.

Min bog "Lyster" er desværre totalt udsolgt alle steder.
Tilbuddene gælder fra i dag, d. 17. nov., og til og med d. 17. dec. Så nu har du måske en julegave eller to på plads til en god veninde, en datter, en kæreste - eller dig selv? :)

What to do:

Send mig en mail på mille@ihdumille.dk og skriv:

- hvilken/hvilke bøger du ønsker.
- hvilken adresse jeg skal sende dem til
- om de skal signeres. Jeg skriver også gerne en hilsen, hvis du ønsker det.

Jeg sender så mit kontonummer til dig, du betaler, og jeg sender bogen/bøgerne. Jeg har desværre oplevet en del gange efterhånden, at folk ikke betaler... jeg har været sød til at sende bøgerne af sted, så snart jeg fik en bestilling, og når folk så havde fået dem, kunne de jo lige så godt lade være med at betale... Også selv om jeg rykkede og rykkede. Så jeg har lært lektien og sender nu først bøger af sted, når jeg kan se pengene på min konto.

Jeg samler bestillinger sammen og sender bøger ud hver mandag og torsdag - så skal jeg ikke rende på posthuset hver dag :) Første gang jeg sender bliver altså på torsdag til dem, som har bestilt og betalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar