onsdag den 12. november 2014

Ude af spiseforstyrrelsen = altid glad og lykkelig? Nej...

Jeg har lige lagt dette billede op på min instagram - det er de afsluttende ord i min bog "Resten skal nydes".

 
Jeg læser tit passager i mine egne bøger igen (jaja, måske lidt komisk), for det husker mig på de ting, der er vigtige. Husker mig på det som hjælper mig til at bruge spiseforstyrrelsen udelukkende positivt (selv om jeg ikke er spiseforstyrret mere, har jeg stadig spiseforstyrrelsen i mig. Nu bruger jeg bare kun styrken fra den positivt. Deri ligger forskellen. Jeg mener ikke, at man skal stræbe efter at fjerne den).
 
Flere har indirekte eller direkte sagt til mig, at det må være dejligt at være glad og lykkelig nu, hvor jeg har kontrollen over spiseforstyrrelsen (bruger den som sagt positivt) og ikke omvendt. Og jo, jeg er glad og indimellem ligefrem lykkelig, men jeg har gode og dårlige dage, som alle andre. Fordi man kommer ud af en spiseforstyrrelse, betyder det ikke, at så er alt rosenrødt og nemt. Næ, nærmere tværtimod!! For nu skal man jo mærke livet, acceptere og være i alle følelser, være sig selv, tage ansvar osv. uden at flygte! Nogle gange tænker jeg virkelig, at det ville være nemmere at "dope" mig igen... meeeeen det ønsker jeg ikke, for livet ER jo én lang oplevelse, udfordring og mærke-mærke :) Flygter jeg fra det, kan jeg jo lige så godt lade være med at leve (groft sagt). Så selv om jeg nu kan have lortedage som alle andre, så er det aldrig en grund til at lade det gå ud over mig selv. Jeg vil ikke flygte. Jeg vil mærke det hele - også selv om det kan være pisseirriterende, hårdt og trist. Men jeg mærker jo så også alle de smukke smukke ting i livet, og det er det hele værd.
 
Synes lige dette billede passer ind (det har været på bloggen før):
 
 
 
Og til sidst vil jeg lige sige, at alle mine bøger meget snart kommer på tilbud. Julegaveidé til dig selv eller én, du holder af?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar