onsdag den 26. november 2014

Uf, det er mørkt

Nu er det godt nok blevet mørkt om morgenen. Det gør det liiiidt svært at slippe dynerne, synes jeg. Men så snart jeg er oppe, tænder stearinlys, laver en kop kaffe med kakao i og sidder helt alene i nydningen (som Bamse ville sige), er jeg faktisk fan af mørket og de tidlige morgentimer. Og jeg nyder at være helt mig selv, inden de to andre vågner. Så når jeg har overskuddet til det (kommer an på, hvor meget søvn jeg har fået i løbet af natten), prioriterer jeg at stå så tidligt op, at jeg har en time eller to helt alene, inden ballademageren og kæresten vågner.

Dette billede er fra forleden (hvor det var blevet lidt lysere, før jeg tog billedet).
 (Ja, her er vi så fine, at vi bruger numsepapir som køkkenrulle).
 
Der regnede det også, og det var så hyggeligt at høre regnen, kigge på lysene, drikke min kaffe-kakao og sidde og skrive en masse tanker og idéer ned. Jeg får ikke skrevet meget sammenhængende i øjeblikket, men jeg har et hav af papir med noter på :)
 
Husk at jeg har tilbud på mine bøger... det kan måske også lyse lidt op i en mørk tid :) Priserne står på mit indlæg her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar