søndag den 7. december 2014

Kæmpe overraskelse!

Jeg må lige vise jer, hvad vi fik ind ad døren forleden dag: en kæmpe papkasse fyldt med 24 gaver til Julia! Jeg blev helt paf, da et bud ringede på døren og afleverede den store kasse, og jeg blev endnu mere paf, da jeg fandt ud af, at den er fra en pige, som har læst mine bøger, hørt mit foredrag flere gange og som jeg har mailet med, der har sendt den! Jeg er virkelig rørt, beæret, tom for ord, overvældet...ja, jeg kan slet ikke sætte ord på. Tænk at hun har brugt tid og penge på at købe 24 gaver til Julia, pakke dem fint ind med tal på og sende dem... for at gøre Julia (og mig) glad.

Du er en skøn pige med et kæmpe hjerte <3 Nu bringer du smil og glæde her hver morgen, når Julia åbner en pakke. Jeg ønsker sådan for dig, at du også lærer at være lige så god ved dig selv, som du er mod andre.

Virkelig af hjertet TAK!


3 kommentarer:

 1. Det er da simpelthen bare den sødeste overraskelse.. :D

  Jeg fandt lige din blog tilfældigt på bloglovin.. Tænker at jeg lige vil lure lidt mer herinde.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er SÅ sødt gjort! Vi hygger os hver morgen nu med en pakke :)

   Og rigtig hjertelig velkommen her på bloggen! Håber du vil læse en masse af de tidligere indlæg, og at du får sat tanker i gang (hvad end du er spiseforstyrret eller ej!) :)

   Knus fra Mille <3

   Slet
  2. Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal kigge i tidligere indlæg, så tror bare jeg følger lidt med fremad.. :D

   Jeg har ikke selv en spiseforstyrrelse :)
   Jeg er selv førtidspensionist pga angst og en personlighedsforstyrrelse. Jeg blogger selv om min hverdag og de udfordringer jeg har.

   Knus <3

   Slet