torsdag den 22. januar 2015

Hjemme igen

Jeg er kommet hjem fra hospitalet efter brok-operationen. Men hold da kæ** hvor har jeg ondt i maven :( Den er mega stor og gør så ondt :( Det værste er, at jeg ikke må løfte noget i en uge - dvs. heller ikke Julia. Og det er tydeligt, at hun ikke kan forstå, hvorfor jeg pludselig ikke vil det. Oveni er hun blevet syg med næsten 40 i feber, så hun har endnu mere brug for at blive løftet op, gået med og vugget. Men jeg kan kun sætte mig ned på gulvet til hende, så hun kan putte sig ind til mig. Det er sgu liiiiidt hårdt at være alene med hende om dagen for at være ærlig.

Nå, når den første uge er overstået, må jeg begynde at løfte lidt - men helst lade være så meget som muligt, samt tænke over hvordan jeg løfter. Det tager ca. 6 uger, før sårene i maven er helede (der er lavet tre "huller" i min mave, hvor lægerne er gået ind).

Slut med ynk herfra :) Nogle gange er det sgu bare rart at sige højt: lige nu er det noget møg, og jeg har brug for et kraaaaaaam!

6 kommentarer:

 1. Så får du og Julia fluks et internationalt kramme dag (i går) kram, med tilbagevirkende kraft i dag... :-P

  Blev færdig med dine bøger i går, minus Lyster. Så mange tak for det hele :-)

  Ida Eowen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for kram, Ida :)

   Håber du fik sat tanker i gang af at læse mine bøger!

   Slet
 2. Du må lave en lækker hule på gulvet med dyner, tæpper og puder hvor i engang imellem kan putte lidt..

  God Bedring..
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Jeanette!

   Ja, vi har indrettet os her på gulvet og hygger. Nu håber vi bare, at vi hurtigt bliver friske begge to!

   Slet
 3. Er der mulighed for at du kunne logge ind på modelportalen og svare. Eller er der en der har oprettet en fake profil i dit navn derinde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår ikke, hvad du mener....? Modelportalen?

   Slet