onsdag den 4. februar 2015

Lille morgenhilsen

Jeg ved godt, at jeg er temmelig ringe til at få skrevet blogs, for som jeg skrev om i dette indlæg, tænker jeg meget over, "hvor jeg skal hen/hvad det er, jeg vil kommunikere/stå for/inspirere og motivere med". Men I kan jo genlæse mange af mine blogindlæg :) Nogle af de kærlige spark, jeg giver, skal tit mærkes igen og igen, før det trænger ind, mærkes, forstås - og fører til handling. Jeg havde det i hvert fald meget med at høre på, hvad jeg kunne gøre for at rykke mig og få det bedre, men at turde GØRE DET - altså HANDLE - var straks en anden sag..... ;) Og så kunne jeg ikke forstå, at de gode råd ikke hjalp...og "jamen, jeg kan jo ikke komme ud af det her!" Nej Mille, hvis du gør, hvad du hele tiden har gjort, bliver du også ved med at få de samme resultater... Du kan ikke tænke og kloge-åge dig ud af spiseforstyrrelsen. Der skal aktiv handling til. Hver eneste dag. Hårdt arbejde - men det hele værd!

Begynd i dag at ændre bare en lille ting, som kan føre dig et skridt videre i din proces. Husk, du skal ikke ændre alt på én gang.

Husk at du kan følge mig på instagram (milleeigardandersen) - der lægger jeg hverdagsbilleder op stort set dagligt. I dag om at være sig selv - selv om det kan koste venskaber.

3 kommentarer:

 1. Hej Mille!!

  Super godt skrevet, Mille!

  Lige præcist sådan det er.. Man forstår godt hvad folk siger, men derfra så til at ændre noget. DET er godt nok svært!!

  SUPER godt beskrevet, for det er sådan det er.. eller man tænker jeg kan jo altid ændre det.. men hvornår??

  Tanker fra
  Karen Kronborg

  SvarSlet
 2. Jeg er elsker instagram så flyver straks over og finder dig :D
  Hedder selv Jeakh :D

  SvarSlet
 3. Hvad man skal og vil, og kan, har mulighed for, overskud til... Træder selv meget i vande, og intet er overladt til mig at beslutte. Min egen pensionssag og fars job/fyring/flytte fra alkohol mor... Så hårdt ikke at vide hvad fremtiden bringer... MEN at tage lidt ansvar hist og pist har hjulpet mig.
  Jeg er i gang med nogle artikler til et lille psykiatri blad, og har talt med en fitness træner (og andre uddannelser han har) om at komme "på væggen" i centeret, med en anden vinkel på et succes vægt tab, der tog overhånd. Hader de glitrende januars magasin forsider, og Ude og hjemme er helt skørt i denne uge... 4 kg på 5 dage med suppekuren :'(
  Skal vil kan tanker.... Jeg kan huske noget du skrev om et blad du ønskede at skabe, og vil vel bare sige at jeg synes det lyder som en god ide og at jeg er god til det der med artikler ;-)
  Knus Ida Eowen :-)

  SvarSlet