søndag den 15. marts 2015

Bræk :(

Øv, vi er hårdt ramt herhjemme lige nu. Vi kaster op alle tre og er virkelig dårlige. Selv vand ryger op igen :(
Så mine blog-intentioner må jeg udskyde lidt. Nu skal vi først på højkant igen. Følg med på Instagram hvor jeg nemmere lige kan lægge billeder op og skrive små kommentarer :)

Tusind tak til dig, Lena, for kommentaren til mit sidste indlæg! Det er dejligt, du bidrager <3 Skal nok svare dig :)

Nu går vi alle tre i seng.

2 kommentarer:

  1. Kæresten og jeg er også ramt af engang mave-influenza, så føler virkelig med jer. Jeg har haft det siden torsdag og synes ikke det er sjovt mere. Vi skal til fødselsdag i dag og kan næsten ikke rumme tanken om fødselsdag med mad og det hele.. men tror vi er nød til det.

    God bedring :D

    SvarSlet
  2. Og rigtigt god bedring herfra. Jeg håber i alle er ved at være ovenpå igen. Solen skinner og det kan man ikke andet end at blive glad i låget af:0):0):0) Glæder mig til du vender tilbage...er lige blevet færdig med din bog; Ihh du mille....

    SvarSlet