lørdag den 7. marts 2015

Weekend!

I dag skal vi besøge min mor og far. Julias mormor og morfar.

Jeg synes, at det er helt mærkeligt at tænke på, at mine forældre er mormor og morfar....det betyder jo, at jeg har en datter?! Ja, det kan altså stadig være svært sådan rigtigt at forstå, at Julia er min datter. Jeg tænker nogle gange, at jeg må drømme - hvornår vågner jeg? Kender I ikke den følelse af, at noget er for godt til at være sandt? Min farmor har også flere gange sagt til mig, at hun ikke troede, at jeg ville få barn. Så det er altså ikke kun mig selv, der var ved at miste håbet :)

Jeg vil slappe helt af i dag og bare nyde at se Julia lege med sine bedst'er. Hun er i sit es, når de ligger på gulvet og leger med hende. SÅ dejligt at se!

Jeg er ved at forberede næste blog, som er step 1, når man vil ændre noget. Indtil da kan I jo også begynde at tænke over, hvordan I ÆRLIGT har det. Det kan faktisk være svært at se sandheden helt i øjnene... Men det er vigtigt for at kunne ændre tingenes tilstand.

Nyd weekenden og husk at stoppe op og bare være. Hvad fanden er det egentlig, vi skal nå?

 
(Billedet er taget i et butiksvindue)

Husk at følge med på instagram (min profil er milleeigardandersen) - hvis du har lyst til at følge med mig i billeder :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar