fredag den 8. maj 2015

At føle sig som verdens dårligste mor

Jeg er jo i gang med projekt #majformig# - altså hvor jeg gør gode ting for mig selv og øver mig i at blive bedre til at mærke min krop/mig/hvad jeg har lyst til (efter graviditet og amning) - og det er faktisk ret sjovt og lærerigt sådan dagligt at "tvinge" sig til at mærke efter. Tror at mange kører på autopilot og glemmer at mærke efter, stoppe op og spørge sig selv "har jeg virkelig lyst til det her", "hvad har jeg lyst til, hvis jeg ikke tænker i regler og forbud?" og "hvorfor gør jeg egentlig, som jeg gør?"

Du har kunne følge med på instagram hvilke små ting, jeg har gjort for mig selv, og det er SÅ fedt at følge jer, der er med på legen!

I dag da jeg havde afleveret Julia i vuggestuen, tog jeg hele vejen til Brønshøj til "min" frisør. Jeg er blevet klippet af hende, siden jeg som 18 årig flyttede hjemmefra (til Vanløse). Og lige siden er jeg kun blevet klippet af hende! Selv nu hvor jeg bor på Amager, tager jeg til Brønshøj for at blive klippet af hende :) Hun er så sød.

Jeg glædede mig til denne forkælelsesdag og til endelig at få ordnet garnet :) Men den tog så en drejning, som jeg ikke lige havde regnet med.

Mens jeg sad hos frisøren, ringede de fra vuggestuen. Julia havde fået høj feber, så jeg ville selvfølgelig tage direkte til vuggestuen efter frisøren. Hun skulle ikke være i vuggestuen med feber. Mens jeg sidder i bussen på vej mod Amager, ringer de igen fra vuggestuen. Julia har nu fået feberkramper, de har ringet 112 og lige nu er hun på vej ud i ambulancen.

Og her sidder jeg så - moderen - i en skide bus, der kun er nået til Nørrebros Runddel! Jeg skulle være ved min datter i ambulancen! Jeg brød fuldstændig sammen i bussen (og kan faktisk ikke huske, hvad jeg sagde og gjorde. Folk må ha' tænkt "hvad sker der lige for hende?!"). Jeg hoppede af bussen ved næste stop, for jeg ville fange en taxa NU, så jeg kunne komme til Hvidovre Hospital, hvor hun ville blive kørt hen. Men der var selvfølgelig sygt mange biler og ingen taxaer ved Runddelen, og jeg var fuldstændig rundt på gulvet. Endelig får jeg fat på en taxa, og taxamanden fik så en masse gråd og frustrationer på turen. Hvorfor skulle jeg også lige til frisør i dag?! Jeg plejer aldrig at være mere end max. 15 min. fra vuggestuen. Lige i dag skulle jeg absolut helt til Brønshøj og klippes! Jeg følte mig VIRKELIG som en dårlig mor - jeg var der ikke for min datter, da hun havde brug for mig!

Jeg kom til Hvidovre Hospital, og her sidder jeg nu ved Julias side. Hun er helt færdig og sover dybt. Venter på at en læge skal komme og tilse hende. Og jeg skriver denne blog for at aflede mig selv og få tankerne på plads. Det var virkelig en grim oplevelse sådan at være væk fra sit barn og ikke kunne komme, når hun havde brug for mig! Stå der på gaden og ikke kunne komme frem og være skide lige glad med alting - bare at komme hen til Julia. Føle sig meget meget sårbar og skrøbelig.

Det skulle simpelthen lige ned på skrift (det er jo sådan, jeg får tingene "på plads"). Jeg ved godt med min fornuft, at jeg ikke er en dårlig mor. Jeg kunne jo ikke vide, at hun ville få feberkramper. Men jeg følte mig nu alligevel som en dårlig mor (følelser og sandhed hænger ikke altid sammen)

Nu kommer lægen snart, sagde en sygeplejerske. Håber virkelig alt er ok med hende, og at vi kommer hjem i dag.

4 kommentarer:

 1. Kæreste Mille. Du skal vide, at jeg sidder her i skrivende stund på denne fredag aften og vil sende dig så mange varme tanker både til dig men ikke mindst også din dejlige datter Julia. Du skal Altså bare lige vide, at jeg synes du er den sejeste mor her på jorden og du har min fulde respekt for alt det du gør med din kamp for at opretholde din motivation for at holde modet oppe.
  Jeg ønsker det bedste for dig og vil sende Julia en masse kærlige tanker i nat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Helena. Tusind tusind tak for din søde kommentar. Den blev jeg meget rørt over. Tak! <3

   Slet
 2. Håber hun har fået det bedre og du må ikke være så hård ved dig selv, der kommer mange andre dage hvor du kan forkæle dig selv..
  Det vigtige er jo at du gerne vil gøre noget godt for dig selv for at får det bedre og det vil jo også gøre din datter mere glad.. så i sidste ende bliver det en winwin.. :D

  Håber i får en dejlig søndag og lækker mors dag..
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Jeanette!
   Håber også du havde en dejlig søndag :)
   Knus <3

   Slet