tirsdag den 30. juni 2015

Tak for kommentarer ang. kostplan!

FEDT med alle jeres kommentarer i går (rigtig mange på Facebook). TAK <3 Jeg ved jo egentlig godt, hvad der er rigtigt FOR MIG (som flere af jer ganske rigtigt skriver). Nogle gange bliver jeg bare skrupforvirret af al den snak om sundhed, sundt og usundt, kostplaner, se-ud-tendensen osv. - og så bilder jeg mig ind, at det jeg gør er forkert. Bliver usikker på om min LYST-tankegang er "forkert", når jeg sidder med en flødebolle, mens en anden sidder med en gulerod... Men det... virker jo for mig! Ved at slippe alle regler og tillade mig ALT, giver jeg mig muligheden for AT VÆLGE. Og det gør faktisk, at jeg spiser sundt 80-90 % af tiden, fordi jeg vil passe på mig selv og have det godt. Men når lysten til flødebolle, en drink, chokolade, is eller lignende kommer, så tilfredsstiller jeg den lyst. Det gør, at jeg ikke ender i overspisning. Og på den måde holder jeg vægten uden at skulle kæmpe for det. Ja, jeg synes sgu selv, at jeg har fundet MIN måde at leve på efter spiseforstyrrelsen, og det skal jeg holde fast i! Det fik jeg lige slået fast ved at poste mine tanker i går og få jeres feedback (det hjælper at åbne munden og turde sige, hvad man tænker. Kan anbefales!). Og så er jeg jo faktisk i gang med en sundhedsbog, som ikke kommer med LØSNINGEN, men som netop lægger op til, at man skal finde sin egen vej. Jeg glemte så liiiiige at sluge min egen medicin ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar