torsdag den 23. juli 2015

Flødebolle-pigen!

Jeg har en svaghed for... flødeboller! (det er nok tydeligt for jer, der følger mig på Instagram...!).

Og i dag smagte jeg nogle siiiiindssygt gode nogen! Min kæreste, Julia og jeg tog til Frederiksberg Have og gik en tur, og vi gik også en tur ned ad Gl. Kongevej. Hvad skuede mine øjne?!:

 
Byens bedste flødeboller?! Dem blev jeg jo NØDT til at prøve ;) Så vi købte fire stk.: to med hindbærskum, en almindelig og en med hvid chokolade. Behøver jeg skrive, at alle fire blev spist på græsset i Frederiksberg Have?!
  

Chokoladen, skummet og bunden var perfekt afstemt. Bund af marcipan, der hverken var for tynd eller for tyk. Mums siger jeg bare! Byens bedste? Jo det vil jeg gerne skrive under på!
Man kan blive ambassadør for alt muligt. Gid jeg kunne blive flødebolle-ambassadør, hehe :)
 
Her er lidt flere billeder fra i dag:
 


 


 

5 kommentarer:

 1. Ej det er ikke helt fair det der... Ku' virkerlig godt spise sådan en flødebolle lige nu, mums de ser for lækre ud.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) ! De var godt nok også lækre!!

   Slet
  2. De sidder printet på min nethinde for evigt.. ha ha :P

   Slet
 2. eijj hvor ser det godt ud....og sikke dejlige billeder. Jeg må vist på jagt efter Århus`s bedste flødeboller. Vil du ikke skrive noget mere om nogle af de ting, du virkeligt elsker....det er så dejligt at læse:0)
  Og ja så en helt anden ting jeg gerne vil spørge dig om. Har du aldrig vrøvl med maven efter de mange år uden ordentligt mad? Jeg selv vrøvler enormt meget med hård mave og det gør mig sindssyg i hovedet, fordi det gør så ondt (er efterhånden ved at være ret træt af at proppe mig med tørret frugt i et forsøg på at få gang i det hele). Nogle gode tips....
  Og nyd sommeren fortsat og din dejlige familie....

  Kh lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lena

   Jeg har skrevet om fordøjelse i dag (tak for idé til at skrive om det!).
   Og jeg vil også skrive om, hvad jeg elsker - det er jo vigtigt at have mere og mere fokus på det, man GODT kan li'! Dejligt at du synes om mit flødebolle-indlæg :)

   Kæmpe kram og rigtig dejlig sommer til dig!

   Slet