torsdag den 27. august 2015

I'm in trouble!

Positivt. Men alligevel udfordrende for mig.

I går efterlyste jeg spiseforstyrrede, der vil bidrage til min bog, som skal være med til at rokke behandlingssystemet (er min hensigt. Jeg håber, at bogen vil gøre, at der bliver lyttet mere til os, der HAR været møllen igennem, så behandlingen kan forbedres fremover).

Det er væltet ind med piger, der gerne vil bidrage med deres historie, og det gør mig edderhyleme glad!! At så mange ønsker at hjælpe - det er fantastisk.

Min udfordring ligger i at udvælge dem til bogen.... jeg forestiller mig at have 10-15 med i bogen (tænker jeg på nuværende tidspunkt), men det betyder så, at jeg skal vælge en masse FRA! På 2 timer skrev 51 til mig.... så I kan godt se, hvor det bærer hen, ik?! (og husk, at jeg synes, det er fantastisk!). Men at skulle sige nej til nogen, gør virkelig ondt på mig :(

Derfor bliver jeg nødt til at slå noget fast (og læs det igen og igen hvis du er én af dem, der ikke kommer med i bogen):

INGEN HISTORIE ER FORKERT, IKKE GOD NOK, IKKE SPÆNDENDE NOK, LIGEGYLDIG ELLER IKKE-BRUGBAR.


HVER OG ÉN ER EN UNIK HISTORIE, DER KAN BIDRAGE, HJÆLPE OG INSPIRERE ANDRE. VI HAR HVER VORES VINKEL OG OPLEVELSE, OG INGEN HISTORIE ER "BEDRE" END ANDRE.

Okay??! Husk husk husk det!!

Jeg skriver det, fordi jeg ved, hvor følsom og sårbar mange af os spiseforstyrrede er (undskyld jeg generaliserer). Mange tager et nej eller en afvisning meget personligt. Men du er GOD NOK, RIGTIG NOK, NEJ RETTERE: FANTASTISK I DIG SELV!!!

Hvordan vil jeg udvælge?

Jeg vil sørge for at "dække bredt" i bogen - altså både have anorektikere, bulimikere og overspisere med (hvor jeg dog hader at sætte det sådan i kasser...), og inden for de "kategorier" vil jeg også sørge for at dække forskellige typer af behandling. Så det er altså "et puslespil", der skal gå op, så vi får en så god bog som muligt!

VI ER ET HOLD. Se sådan på det. Vi kan SAMMEN gøre forståelsen for spiseforstyrrede bedre og langsomt forbedre behandlingen.

Derfor er min plan - som opstod fordi I er så mange, der bakker op! - at alle de historier, der ikke er plads til i bogen, skal bruges bare på en anden måde. Fordi alle som sagt er vigtige og ikke kan undværes.

Så I vil blive brugt (positivt ment) på min nye hjemmeside, som er under opbygning. Den skal nemlig ikke kun handle om mig (jeg er træt af navlepilleri i min egen historie. Den er efterhånden fortalt nok), så der får jeg brug for en masse andre :)

Jeg knokler alt, hvad jeg kan, men det tager altså den tid, det tager.... jeg kan kun lille mig i det her :)

Senest fredag i næste uge får I besked, om I skal bidrage til bogen (og husk nu at læse det jeg har skrevet ovenover, hvis du ikke bliver valgt. OG husk at jeg så senere sagtens kan "bruge" dig!).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar