fredag den 28. august 2015

Jeg be'r om hjælp

Jeg lige lagt følgende på Instagram, og nu ryger det også her på bloggen :)


Dette er min morgenmad (fra i morges) med et strejf af solskin. Grøntsagsrester fra aftensmaden i går, æg, mandler og hørfrøolie - nemt, mætter, sundt, ikke så mange dikkedarer :)

Det er fortsat med at vælte ind med spiseforstyrrede, der vil bidrage til min bog, og jeg er vildt overrasket, imponeret, taknemmelig og glad. Min udfordring er - som jeg skrev i går - at vælge. For hver eneste historie er vigtig og går lige ind under huden på mig. Så hvordan skal jeg kunne vælge nogen fra?!

Så: jeg har bedt om hjælp udefra. Jeg får én til at hjælpe mig med at vælge ud - én som ikke kender til spiseforstyrrelse på egen krop eller i sit netværk. Som kan se på det rent fagligt, professionelt, så bogen bliver så dækkende og rammende som muligt og uden følelser involveret. Jeg blander følelserne for meget ind, kan jeg mærke.

Måske vil nogen synes, at det er fesent, at jeg ikke selv vælger ud - men jeg ser det som at tage ansvar. Det er præcis som min pointe i vejen ud af en spiseforstyrrelse. Jeg snakker jo meget om at tage ansvar og handle selv, men det kan NETOP betyde at bede om hjælp til det, man har brug for!! Man kan og skal ikke bare klare alt selv. Tit bliver resultaterne også bedre, når man tør "dele arbejdsopgaverne ud". Håber det giver mening.

Husk for resten også at dem som ikke kommer med i denne bog, kan "bruges" på anden vis: på min kommende nye hjemmeside eller måske i en bog nr. 2? Jo mere materiale vi kan skabe, jo mere har vi "at gå ud med", så der kan ske de ændringer, vi ønsker.

PS. Jeg mener ikke, at der ikke skal kunne mærkes følelser i bogen - det kommer der i høj grad til!! Det er bare lige nu, at jeg vil adskille følelser og proffesionalisme, hvis man kan beskrive det sådan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar