tirsdag den 18. august 2015

Mig og bollerne :) And the winner is....

Se lige hvad en sød pige har sendt til mig!!! Summerbird-flødeboller!! Sikke en overraskelse og jeg siger TUSIND TAK!

Jeg har aldrig smagt Summerbird-flødeboller før, så jeg hoppede af glæde, da jeg fik pakken i går!! Den ene æske er almindelige flødeboller, og den anden er med jordbærskum. Oooooog jeg har selvfølgelig allerede smagt dem :) Luksus-flødeboller skal spises med det samme. Det er en lov! :) 
 
Nu kan jeg så lave en flødebolle-vurdering :) Jeg har nemlig på det sidste også smagt Lagkagehusets karamelflødebolle, og flødeboller fra Social Foodies på Gl. Kongevej på Frederiksberg. 
 
Denne er fra Lagkagehuset:
 

Og disse to er fra Social Foodies:


 
Min dom lyder:
 
Lagkagehusets karamelflødebolle er helt speciel pga. karamellen i midten. Den er topdollar lækker!! Karamelovertrækket med nødder på bliver lidt voldsomt (den mætter MEGET. Selv jeg kan kun spise én). Bunden er møgkedelig - det er en "papbund", der næsten er lige så dårlig som Nettos de billige. Så bunden gider jeg simpelthen ikke spise, og det trækker meget ned i det samlede indtryk.
 
Summerbirds flødeboller er siiiiindssygt lækre! Skum, chokolade og marcinpanbund - lige i øjet!
 
Men 1. pladsen går til Social Foodies. Det er svært at beskrive præcis, hvad der gør det.... det er bare helheden, der er HELT perfekt. Bunden tilpas tykkelse (hverken for tynd eller for tyk), dejlig konsistens og smag af marcipan. Skummet specielt godt, og chokoladen der overtrækker flødebollen er også perfekt. Jeg kan ikke sætte en finger på noget, der kunne være bedre!
Summerbird er som sagt også FANTASTISKE, men alligevel får de en 2. plads, hvis jeg skal rangere flødebollerne fra disse tre steder.
 
Hehe, så ved I det!
 
Flødebollepigen har slået til igen ;)
 
Er der flødeboller, jeg endnu ikke har smagt, men som jeg SKAL smage, må I endelig sige til. Jeg kan ikke have på mig, at der er nogle, jeg ikke har smagt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar