torsdag den 13. august 2015

"Resten skal nydes" kommer nu i 2. oplag!

Så er der godt nyt til alle, der ikke har kunne købe min bog "Resten skal nydes", fordi den har været udsolgt i boghandlere og hos mig: den kommer nu i 2. oplag og kan købes igen fra i næste uge!

Rigtig mange spiseforstyrrede har fået vendt op og ned på deres tanker omkring deres spiseforstyrrelse ved at læse bogen og har fået sat gang i en positiv proces. Vil du også det? Så er det måske nu, du skal til at TURDE - og første step er min bog :)

Den nyeste kommentar, jeg har fået på mail, om "Resten skal nydes" er denne:

"Jeg har lånt din bog på biblioteket, men jeg er simpelthen bare nødt til at eje den! Den har virkelig vendt op og ned på mig og mit syn på min spiseforstyrrelse. Jeg troede egentlig, jeg var ved en skillevej, idet jeg begyndte at ØNSKE at blive rask... Men jeg HANDLEDE jo ikke på det, jeg forventede bare at tingene kom til mig, nu hvor jeg ønskede det.... Men INGEN REDDER MIG! Ååh, hvor har det bare været en øjenåbner at læser din bog! Jeg føler mig et helt andet sted rent mentalt "bare" ved at læse en bog, som jeg ellers aldrig ville kunne koncentrere mig om.... Så mange MANGE gange tak, jeg kan virkelig mærke optimismen og handlekraften helt ind i mine knogler! TAK fordi du har delt ud af det."

Det er så dejligt at modtage sådanne kommentarer. Mit ønske er nemlig at "sparke" så mange som muligt ud i livet i stedet for at blive i overlevelse!

PS. Et tip: vent et par dage med at bestille den.... der er en kvinde, der har fødselsdag på lørdag (hun starter med M), så der kommer muuuuuuuligvis nogle tilbud ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar