torsdag den 3. september 2015

Få det gjort!!

Jeg er ved at skrive en bog, som ikke skal udgives. Det er en bog til Julia.

Hver eneste torsdag lige siden hun blev født, har jeg skrevet til hende om ugen, der er gået samt gemt billeder fra ugens løb. Jeg har skrevet, hvad vi har lavet, og hvad hun nu har lært at gøre/sige. Hvis nogen spørger mig nu, hvornår hun gjorde hvad første gang, vil jeg ikke kunne svare - men jeg kan slå det op! Jeg har hele hendes udvikling på skrift.

Jeg havde først tænkt mig kun at skrive om hendes første år, men da hun blev 1 år, kunne jeg ikke få mig selv til at stoppe. Der sker jo SYYYYYGT meget efter det første år, og det bliver sjovere og sjovere! Alle de ting vi oplever med hende, skal da ikke glemmes! Så jeg er fortsat med at skrive hver eneste torsdag.

Min idé er på et tidspunkt at trykke det til en rigtig bog og give den til hende, når hun er stor nok til at læse og forstå det. Det må da være vildt sjovt som voksen at kunne læse om sine første leveår!! Hvem har lige en bog om det!

Jeg havde ALDRIG fået skrevet, hvis jeg ikke havde besluttet mig for, at jeg SKAL skrive hver torsdag. Ingen undskyldning for at lade være. Lige meget hvor gennemsyrende træt jeg har været, har jeg sat mig og skrevet, når der har været ro om aftenen. Torsdag aften er sat af til det og intet andet! Hvis jeg bare havde sagt: "jeg skriver til Julia én gang om ugen på et eller andet tidspunkt", var bogen ikke blevet til noget (jeg havde i hvert fald ikke fået skrevet hver uge og ikke så detaljeret).

Hermed et tip givet videre, hvis du VIL gøre noget: beslut dig for hvornår du gør det uanset hvad. Og der er ingen undskyldning for ikke at gøre det. Den aften du sætter af til det (eller eftermiddag, morgen, formiddag - alt efter hvad der nu passer bedst) er DIN tid til lige netop DET. Der er altid så meget, vi kan og skal gøre. Så det er med at prioritere at sætte tid af til det, som gør dig glad, og det som du gerne vil opnå.

Hvad vil du rigtig gerne opnå, skabe, gøre, hvad gør dig glad - men som du aldrig "har tid til"? Måske har du tiden og overskuddet, hvis du virkelig beslutter dig og sætter tid af til det, som jeg har gjort??

PS. I dag er Julia 17 måneder, så jeg har altså skrevet på hendes bog HVER torsdag (dvs. det skal jeg også i aften) i 17 måneder nu :)

1 kommentar:

  1. Wow det er godt nok en super ide.. sejt at du fortsætter og laver det til en bog. :D
    Det er jeg sikker på hun vil sætte pris på når hun bliver voksen.

    Knus <3

    SvarSlet