mandag den 7. september 2015

Flødebollekursus!!

I går var vi på flødebollekursus hos Social Foodies på Frederiksberg. Det var en fødselsdagsgave (læs her), og der var pasning af Julia med i gaven :) Nu har jeg efterhånden smagt en del flødeboller, og ingen har indtil nu slået dem fra Social Foodies. De er nummer ét ifølge min smag (og nej, jeg får ikke penge eller noget for at skrive det). Så det var jo helt fantastisk at få lov til at prøve at lave dem selv!

Det var sørme ikke så nemt, som jeg lige havde troet. Skummet skulle sprøjtes på med sådan en bollesprøjtepose-agtig-ting, og jeg skulle lige finde fidusen med det. Kommer man for meget skum på (fordi man jeg er grådig og tænker: "jo mere skum, jo bedre"), så vælter flødebollen helt, når chokoladen kommer på, eller også bliver de blot lidt skæve.

Her har jeg kommet skum på nogle af marcipanbundene:


 Så kommer jeg chokolade på (det er sværere, end det ser ud):

Man er vel koncentreret...:


Jeg holder lige en pause og studerer mine boller, der langsomt tager form :)

Men se - jeg havde været for grådig og lavet nogle af dem for høje... Tjek lige den store hvide "tingest" ud... kan ikke helt finde ud af, hvad den ligner...! :


 Meeeen, lidt stolt er man vel alligevel! Det er jo også det indre, der tæller:


 Hov, der var én, der hoppede ind i min mund!:


Og sådan så min dessert ud til aftensmaden, da vi kom hjem: hjemmelavede pandekager med is OG én af mine egne flødeboller! Det var noget helt specielt.Her er den grimmeste, jeg lavede (vælte-peter):


Og den flotteste (den er jeg faktisk ret stolt af!):


Super kursus, super oplevelse, og nu må jeg i gang herhjemme og lave "ih, du Mille"-flødeboller ;)

1 kommentar:

  1. Ser ud som om det var en vidunderlig oplevelse og det er jo det bedste.. :D

    Har virkelig lyst til at smage en... bringer du ud?? ha ha..

    Og jeg kan altså godt se hvad din væltepeter ligner.. tænker at vi har samme tanke.. ha ha

    Knus <3

    SvarSlet