tirsdag den 22. september 2015

Foredrag d. 21. okt. 2015 på Amager

Vind din frihed tilbage!
Foredrag ved Mille Eigard Andersen og Tine Grandjean

Har du, eller kender du nogle som bruger maden til at tackle svære følelser eller oplevelser så stærkt, at de er fanget i en spiseforstyrrelse?

En spiseforstyrrelse kommer ikke af én grund. Det er altid sammenfaldet af følelser, oplevelser, biologi og kroppens tilstand. Vi har forskellige personligheder og forskellige overlevelsesstrategier i de udfordringer, livet byder os.

Der skal altid arbejdes både med det følelsesmæssige, med ritualer, med kroppens symptomer og næring og med din livskraft for at komme i balance igen.

Til foredraget får du vinkler på kontrol, handling, angst, årsagernes betydning og de første skridt til at vinde dig selv og din livsglæde tilbage.
Du får bud på handleveje og værktøjer når det bliver svært.
Vi ser på faldgruberne og mulighederne når det lykkes.
Du får indsigt i, hvordan kroppen er din medspiller frem for din modspiller.
Vi snakker om kroppen som et sted at arbejde fra.

Fordi krop og psyke er meget stærkt forbundet får vi ikke den fulde recovery hvis vi tænker os til systemer der skal holde os på ”sundhedens tynde line”.

Dette kan blive foredraget som gør en helt ny og livgivende forandring for dig!

Om foredragsholderne:

Mille Eigard Andersen: er 36 år, lever i parforhold og er mor til en pige på 1½ år. Milles speciale er processen omkring den personlige vej ud af en spiseforstyrrelse. Hun har selv gennemlevet 16 år med sult, overspisning, opkast, overtræning og afføringspiller, så hun ved fra egne erfaringer, hvordan det er at være fanget i en spiseforstyrrelses spind af destruktive regler, ritualer og løgne samt en forskruet krops- og selvopfattelse. Siden 2008 har Mille udgivet fem bøger samt holdt foredrag for at fremme forståelsen af forholdene og behandlingen af spiseforstyrrede, og hun er endvidere uddannet sexolog med speciale i spiseforstyrrelser. Med sin ærlige og ligefremme stil, formår hun at ramme ind til kernen af problemerne og tage del i de enkeltes udfordringer på vejen. Se Milles blog www.restenskalnydes.dk og hjemmeside www.ihdumille.dk.

Tine Grandjean: Gennem ernæring og krop er det muligt at skabe langt større balance og mindre angst og uro, da det langt fra kun er tankerne og følelserne der skaber sygdom. Tine arbejder terapeutisk, respektfuld og anerkendende med mennesker der har brug for at bevæge sig mod nye og sundhedsfremmende vaner.
Tine har ti års erfaring i arbejdet med mennesker med spiseforstyrrelser. Angst og depression er beslægtede emner som har været (er) en hovedinteresse i Tines arbejde med krop kost og sundhed. Derfor har psykoterapeutisk uddannelse været naturligt gennem alle årene.
Tine er Ernæringsterapeut, Professionsbachelor og forfatter. www.sundmedmad.dk.

Praktisk information:

Hvornår?: onsdag d. 21. oktober 2015 kl. 19-21.30.

Hvor?: Hos Company Care Incubator, Laplandsgade 4, st., 2300 København S. Der er gratis parkering.

Hvad koster det?: 150 kr.
 
Hvad får du for pengene?:

  • Foredraget med mulighed for at stille alle de spørgsmål du vil til både Tine og Mille
  • Worksheets af Tine
  • Milles første bog ”En anoreksipiges dagbog”
  • Muligheden for at købe Tines og Milles andre bøger til særpris.
Tilmelding: mail til Mille på mille@ihdumille.dk og skriv det antal personer, du ønsker at tilmelde.
Tilmelding er først gældende, når vi har modtaget betalingen.
Deltagerprisen indsættes på konto:
Reg.: 5032
Kontonr.: 0001265824


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

1 kommentar: