tirsdag den 29. marts 2016

Hvad mener jeg med FOKUS?!


Grinebideren Julia i går, da vi gik tur 😄 Hun er nogle gange så fjollet 😁 (hvem har hun det efter?).

Da jeg gik, tænkte jeg over, hvordan jeg forklarer det med at holde fokus - hvilken sindssyg betydning det har. Hvis du konstant tænker på alt det, du IKKE vil/det du vil væk fra (fx tænker "jeg vil ikke kaste op", "jeg vil ikke tælle kalorier mere" osv. osv.) så er det skide svært og NETOP det, som du kommer til! Fordi du ubevidst holder fokus på det! Når de der "jeg vil ikke"-tanker kommer, skal du stoppe dig selv (sig STOOOOP inde i hovedet) og så i stedet spørge dig selv: "hvad er det, jeg VIL?" (fx. "jeg vil spise det jeg har lyst til og have det godt"). Ubevidst sker der så langsomt en ændring i dig. Du vil blive bedre og bedre til at holde fokus på det, DU VIL, og så sker tingene! Det kræver, at du træner dig i at vende tankerne - præcis som hvis du skal lære matematik, badminton eller dans. Det sker ikke BARE.

Nå, tilbage til gåturen 😄 Der prøvede jeg nemlig at gå og tænke: "jeg vil IKKE kigge ned på Julia i barnevognen" (altså ikke fordi jeg ikke vil kigge på hende, men jeg lavede jo et forsøg😄). Jeg blev ved med at tænke det, og det gjorde det VILDT svært at lade være! Mine øjne ville kigge på Julia! Når jeg så i stedet hele tiden tænkte: "jeg vil kigge fremad" var det ikke svært at undgå at kigge på Julia. Giver det mening?! Prøv selv at eksperimentér med det og opdag hvor vild en forskel det gør, om du tænker på det, du IKKE vil, eller på det du VIL! Derfor er det så viiiiildt vigtigt, at du arbejder med dit FOKUS, hvis du vil ud af en spiseforstyrrelse!

2 kommentarer: