mandag den 4. april 2016

Julia 2 år!

I går, d. 3. april, havde Julia fødselsdag. Hun blev 2 år.

2 år!!! Jeg fatter det helt seriøst ikke. Jeg føler det (næsten) som var det i går, at jeg fødte hende. Tiden flyver virkelig endnu hurtigere, når man har barn. Måske fordi tiden li'som bliver synligt i form af barnets udvikling? Jeg har ikke en baby mere - jeg har en tumling, en lille pige, et lille menneske med sin egen personlighed, der bliver mere og mere tydelig.

Hun er en lille Pippi, ikke en prinsesse :) Det siger hun selv (og jeg er enig!). Når nogen kalder hende "lille prinsesse", siger hun meget bestemt: " Nej, Julia er en PIPPI!".

Hendes fødselsdag fyldte alt i dagene op til. Selvfølgelig med indkøb af mad, gaver, balloner, flag osv., men mest af alt følelsesmæssigt. Jeg var følelsesmæssigt fuldstændig fyldt op af taknemmelighed og kærlighed til det lille menneske. Tænk at jeg er MOR til hende! Efter alt hvad jeg har budt mig selv og min krop... det er eddermanme utroligt. Hver dag giver hun dagene mening, glæde, liv og kærlighed. Der findes ikke noget større end at være mor!

Hver dag med hende er med til at skubbe min fortid som spiseforstyrret endnu længere væk. Tænk at jeg har brugt så mange år på at bekrige mig selv og min krop i stedet for at nyde livet. Jeg kan også tænke: "hvor er der egentlig MANGE, der spilder sit liv. Især mange kvinder, der bruger størstedelen af deres dag på at tænke over mad og krop. Det er jo vanvittigt!" Altså ikke fordi man ikke skal tænke over, hvad man spiser, og bare æde løs og være lige glad med sin krop. Det er heller ikke lykken. Men den der overdrevne fokusering på maden og de 2-5 kg. ekstra, som mange konstant prøver at smide.... hvorfor?! Måske er kroppen mest i balance med de "ekstra" 2-5 kg.? Man er konstant i krig med kroppen, og det fjerner fokus fra at nyde livet. Synes jeg.

Nå, i går inviterede vi familien til brunch på en restaurant kl. 10, for så passede det med, at vi kunne gå tur alle sammen bagefter, mens Julia sov til middag i barnevognen. Og da hun vågnede, havde vi så hele eftermiddagen sammen, hvor hun fik gaver, og vi spiste kage og frugt. Vi holdt det der, hvor jeg har kontorplads - i vores lille lejlighed er der ikke meget plads.

Her er lidt billeder fra dagen:


Lidt betuttet til en start :)
 

Mor og datter :)
 


Så skal der leges doktor!
 


Fødselsdagskagen var en overdrevet lækker chokolade-bombe. Lavet af mandler, raw kakao, dadler mm. Vi har to med sukkersyge i familien, så jeg ville have en kage, som vi alle kunne spise.

 

Af min kæreste og jeg fik hun en cykel. Først skulle Kylling prøve....men så turde hun selv :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar