fredag den 13. maj 2016

Hjernerystelse

I søndags var vi på stranden hele dagen (mors dag). Jeg var ikke frisk: havde det underligt og havde vildt ondt i halsen (ikke normalt "ondt i halsen". Det skar, og jeg kunne ikke synke. Goddag til yoghurt og masser af is).
Natten til mandag vågnede jeg og var VILDT dårlig. Gik op for at tage vand. Kan intet huske udover at jeg blev endnu mere dårlig, og så blev alt sort.
Jeg besvimede på stengulvet på badeværelset. Min kæreste hørte heldigvis bumpet/larmen. Jeg havde blod i hele hovedet. Havde slået hul i panden, næseblod og andre skrammer. Jeg kom på hospitalet. Er blevet gennemundersøgt. Intet galt med hjerte og lign. Men fik konstateret slem halsbetændelse (ikke bare virus, men bakterier, som kræver penicillin) og 40 i feber. Lægen forklarede, at man kan blive ret skidt at sådan en halsbetændelse, så han tror, at jeg er faldet om pga. en kombination af infektion, høj feber, varmen og måske drukket for lidt på stranden.
Jeg har fået hjernerystelse og kan intet. Bare det at skrive denne blog kræver at jeg ligger mig igen bagefter med lukkede øjne.


2 kommentarer:

 1. Ser frem til at høre, at du er ok igen.
  Rigtig god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak!
   Jeg er - næsten - tilbage i fuld gear igen :) Har lige postet et nyt indlæg!

   Slet