mandag den 15. august 2016

I dag bliver jeg 37 år!

Jeg ved det godt! Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det :) Men jeg bliver altså 37 år i dag! Jeg nærmer mig 40 men har ikke det mindste krise. Jeg synes, at livet bliver federe og federe, jo ældre jeg bliver. Et år ældre og et år klogere på livet og på mig selv. Og nu tager jeg hul på en ny rejse som formand for LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende). Nogle har spurgt, om jeg bare reklamerer for LFS, men nej - det er mig selv, der står bag, og mig selv der er formand. Det bliver et spændende år, og jeg vil knokle for en god forening, der skaber forandring for spiseforstyrrede og deres pårørende - i en positiv retning. Tak til alle jer der har fulgt mig igennem spiseforstyrrelsen, grint af mine tossestreger med fest & ballade og helt til nu med "mand", barn og virksomhed. Havde fanme ikke set alt dette komme - turde slet ikke tro på, at jeg kunne "falde til ro" (eller er jeg det?!), slet ikke at jeg ville blive mor, og slet ikke at jeg kunne komme ud af spiseforstyrrelsen.

"For at rykke sig skal man gøre det, man ikke tror, man kan" ❤️

Tak for jer, tak for livet, tak for kærligheden, tak for Julia ❤️ I dag gælder det arbejde men nok også lidt ekstra hygge med Julia og min kæreste ❤️
 
Her er lidt billeder fra i lørdags, hvor jeg holdt fødselsdagen for familien:
 

 

2 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med fødselsdagen, håber det har været vidunderligt. Jeg synes det er så fedt at du er formand for LSF og jeg har faktisk selv overvejet om jeg skulle tage noget kontakt. Jeg ved at jeg har perioder hvor jeg overspiser og har altid gjort, men jeg synes stadig ikke der har været den store hjælp at hente. De gange jeg har talt med min læge siger hun bare at jeg må prøve at kæmpe imod og at hun intet kan gøre. Hun har flere gange tilbudt mig motion på recept, men det har jeg prøvet og det var bare ikke det rigtige for mig. Sidst fortalte jeg hende endda at jeg har brug for at få hovedet med. Hun lyttede, nikkede og sendte mig hjem. Det er lidt frustrerende i længden.

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagene kæreste Mille.
  Det er jo ikke til at se, at så skøn og smuk en kvinde som dig nærmer sig de 20;-)
  Knus din Solskin

  SvarSlet