mandag den 8. august 2016

LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende)

Det er jo helt vildt! Jeg har endnu ikke fortalt meget om den nye forening for spiseforstyrrede og deres pårørende - men der er godt nok interesse! I skrivende stund har 204 tilmeldt sig at modtage mere info, når LFS åbner rigtigt :)

Hjælp mig meget gerne med at sprede budskabet om den nye forening ved dele et af disse to link:

www.dlfs.dk

eller

www.dlfs.dk/start (til pårørende).

Af hjertet TAK! <3

Jeg glæder mig SÅ meget til at byde rigtigt velkommen i LFS og til at få sat gang i en masse gode ting, der skal hjælpe både de spiseforstyrrede og deres pårørende. Der er i høj grad brug for, at der sker noget på området. Og det skal vi skabe SAMMEN!

Jeg ser os spiseforstyrrede og alle de pårørende som EKSPERTERNE. Derfor bygges LFS op af netop os, der har erfaringer på egen krop.

2 kommentarer:

 1. Hej Mille
  Godt at høre at du er "i live" ovenpå hjernerystelsen!
  Jeg tænker, hvorfor skaber du noget som allerede findes og fungerer super godt: LMS! Jeg har haft meget gavn af deres tilbud, og synes de gør det godt med Vioss mm. Jeg står derfor uforstående over for behovet for noget "andet". Så hvad kan du tilbyde - og hvordan forholder du dig til LMS?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er dejligt :)
   Det er da dejligt at høre, at du har haft stor gavn af deres tilbud!
   Jeg skaber ikke det samme - jeg skaber noget nyt :)Mere om det snarest :)

   Slet