torsdag den 3. januar 2019

Skriveboblen!

Dette skrev jeg på Facebook d. 20. december 2018:

"Så er jeg ved at komme ud af baby-boblen efter at ha’ været over 1 år på barsel med Lucas 💙 Han fik egentlig vuggestueplads i september men har været syg hele efteråret - så han har først været rigtigt i vuggestue fra her i december. Så min barsel blev forlænget men NU er jeg klar til at arbejde igen 😁 (og vigtigst: Lucas er rask og glad! For at gøre en lang historie kort, endte han med at få dræn på begge ører - hvilket har gjort ham til en “helt ny dreng”!).

Jeg har startet en ny profil på Instagram, som hedder “skriveboblen”, og i dag har jeg postet første opslag. Det er min passion for bøger og at skrive, som jeg for alvor kaster mig over nu! Stay tuned 😁😘

Læs første opslag her og følg gerne med på Instagram, hvis du er “derovre” 😀
VELKOMMEN TIL SKRIVEBOBLEN! 💭✍🏻📚 Jeg hedder Mille, jeg er 39 år, er mor til Julia på 4 år og Lucas på knap 15 måneder og så er jeg VILD med at skrive ✍🏻📚 Og tænke 💭😅 Det kommer der af og til nogle bøger ud af 📚(og desuden en hulens masse noter 📝📝📝). Jeg har skrevet 8 bøger: 5 bøger er mine egne og 3 bøger har jeg været ghostwriter på. Jeg har lige været på barsel i over 1 år, men NU skal jeg i gang med at skrive igen 😁👏🏻Og jeg vil gerne hjælpe andre med deres bogdrøm! Derfor bygger jeg nu Skriveboblen op, som er mit forlag - men som også vil tilbyde hjælp til skriveprocessen. Pt. arbejder jeg på forskellige tilbud, jeg vil tilbyde: nogen har brug for hjælp til at skrive en bog helt fra bunden, andre har selv skrevet hele bogen men har brug for andre øjne på den + redigering/struktur, andre igen har en masse noter som de har brug for hjælp til at stykke sammen til en genial bog osv. osv. Der er vidt forskellige behov ☺️ Det betyder, at prisen også er forskellig - alt efter hvor meget hjælp, man har brug for. Disse tilbud har jeg klar i det nye år 🤩 (først skal jul og nytår nydes med min familie ♥️). Her på profilen vil du kunne følge med i mine bogprojekter. Ud over at hjælpe andre, er jeg også i gang med endnu en bog selv 📘 Den kommer jeg til at dele meget, meget mere om!
Endnu en gang velkommen til mit lille skrive-univers!"

Følg med 
- på facebook: @skriveboblen
- på instagram: @skriveboblen
- hjemmesiden: www.skriveboblen.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar