tirsdag den 29. oktober 2019

Ny bog og podcast på vej!

SÅ er der ikke længe til! Min næste bog er sendt videre fra mit skrivebord til en grafiker, som sætter den op og laver omslag. Og derefter går den i trykken! Udgivelse bliver slut november.

Det har været en vild proces med den bog. Først kaldte jeg den "Kvinde, tænd din krop", men jeg stødte hele tiden panden mod en mur og kunne ikke forstå, hvad der var galt! Indtil tiøren faldt... jeg havde gang i TO bøger i én. En del af bogen var til "alle kvinder" - om krop, mad og sundhed - og den anden del var specifikt til spiseforstyrrede. Og det er altså to forskellige "grupper" at kommunikere til! (ikke fordi vi spiseforstyrrede ikke er kvinder!). Jeg blev også klar over, at jeg ikke selv er der endnu, hvor jeg kan skrive "Kvinde, tænd din krop". Jeg mangler selv at arbejde mere med min krop (jeg tror fuldt og fast på, at endnu mere frihed ligger på den rejse i at få kroppen med).

Og så måtte jeg også erkende, at der var sket en del for mig, siden jeg skrev "Resten skal nydes" (den udkom i 2013). Jeg er blevet mor to gange, jeg er i mit længste forhold nogensinde, og jeg var blevet så meget REDDER. Jeg var druknet, falmet. Jeg var brændt ud. Jeg trak stikket fra alt med spiseforstyrrelser og troede aldrig, at jeg kom til at snakke om det igen. Jeg glemte at bruge de finurlige sætninger og øvelser, som jeg selv havde fundet på, på min vej ud af spiseforstyrrelsen. Og det gik op for mig, at jeg stadig har noget mere at arbejde med: at sætte grænser (især overfor mænd), at sige til/fra, at lytte til mine BEHOV...

Så pludselig gik det op for mig, hvilken bog jeg var ved at skrive!: efterfølgeren til "Resten skal nydes"! Og den skulle være INKLUSIV en værktøjskasse. For hvis jeg skal holde fast i resten skal nydes, bliver jeg nødt til at holde fast i de redskaber, der hjælper MIG.

Og det vil jeg gerne minde andre spiseforstyrrede om! Du skal finde din egen vej, du skal gøre (og holde fast i) det, der hjælper DIG - for du skal have det godt! ❤ Spiseforstyrrelsen er ikke bare væk, hvis den har fyldt dit liv i rigtig mange år. Og for at leve et godt liv "efter", skal du huske at holde fast i det, der hjælper dig. De spiseforstyrrede tanker og vaner kan så hurtigt overtage igen. Og det gider vi sgu ikke, vel?!

Derfor blev det til bogen "Resten skal nydes - DIN værktøjskasse", og jeg håber virkelig, at den vil hjælpe dig. Du skal også læse (eller genlæse) "Resten skal nydes" - så du får alle tanker og redskaber med.

Jeg tænkte så: hmm, er de to bøger nok?! Jeg ved jo, at mange spiseforstyrrede har svært ved at koncentrere sig om at læse... og desuden er det helt generelt så nemt at lukke en bog, efter man har læst den, og glemme indholdet på nul komma numsehul.

PODCAST! Det er da det, jeg skal lave også! Det er nemmere at LYTTE, du kan gøre det på vej til arbejde/andet, du kan vælge at lytte til de episoder, som passer til hvor DU er, og du kan tage tankerne, rådene og redskaberne til dig i dit eget tempo. Og du kan høre episoderne igen og igen. Og så liiiiiige igen. Der skal edderhyleme gentagelse til, før man tager det til sig og begynder at rykke. Vanens magt er så stor.

Så jeg er altså lige så stille og roligt ved at finde fodfæste på ny. Mine børn er nu så "store" (hhv. 5 år og 2 år), at jeg er landet i mor-rollen og kan trække vejret igen. Jeg er ved at skabe mig et nyt fundament, hvorfra jeg vil inspirere og motivere spiseforstyrrede - men på en måde, hvor jeg har overskud til samtidig at arbejde videre med det, som jeg selv mangler (noget med grænser og overgreb. Det kan du læse om i bogen) samt have tid til andre projekter, så alt ikke kommer til at handle om spiseforstyrrelser. Du kan læse under "Om mig", hvad jeg arbejder med.

Jeg glæder mig vildt til, at bogen udkommer OG til at starte min podcast! Håber I vil lytte med 💗

Ingen kommentarer:

Send en kommentar