torsdag den 1. oktober 2020

Hvorfor sagde vi det ikke før? - det er fandme min krop!

 D. 30. oktober 2020 udkommer jeg med min 7. bog. Det er jo helt vildt at tænke på! Jeg har skrevet 7 (!!!) bøger! Mig som ikke troede på, at jeg var god nok til at blive forfatter...  Follow your dreams kan jeg bare sige! 

Denne bog har jeg skrevet i samarbejde med en anden kvinde, som hedder Susanne Haxthausen Doreng. Se lige hvor flot den er blevet!: 

I dag, d. 1. oktober 2020, sendes der pressemeddelelse ud om bogen. Vi er så spændte på at sende bogen ud i verden til jer læsere! Det har været den vildeste personlige proces og rejse at skrive bogen, og vi håber, at dig, der læser bogen, også bliver sendt ud på en personlig helende rejse. Vi vil så gerne hjælpe andre kvinder, der har været ude for seksuelle overgreb.  

Læs mere om bogen på hjemmesiden www.deterfandmeminkrop.dk. Her ligger pressemeddelelsen også. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar